dobra prilika

Jedan od najljepših stanova u Zagrebu sad se može unajmiti, cijena i nije tako strašna

Foto: njuskalo.hr
1/6
26.09.2024.
u 06:00

Stan se otključava prepoznajući lice, otisak prsta, tako da ne morate brinuti o nošenju ključeva. Sastoji se od hodnika integriranog s kuhinjskim prostorom, kuhinje povezane s dnevnim boravkom, kupaonice i spavaće sobe

Jedinstven, moderno uređen, tehnički napredan i originalno renoviran stan površine 36 kvadrata s odvojenom spavaćom sobu na top lokaciji, u središtu Zagreba, u Martićevoj ulici, odnedavno se može unajmiti. Kako stoji u oglasu na njuškalu, riječ je o dvosobnom stanu smještenom na trećem katu zgrade s liftom, u neposrednoj blizini Kvaternikovog trga.

Foto: njuskalo.hr

U prizemlju zgrade nalazi se renomirani restoran, a ispod stana je javna garaža. Stan obiluje visokokvalitetnom, novom opremom s garancijom. Opremljen je naprednim Google Home sustavom za upravljanje rasvjetom, grijanjem/hlađenjem i multimedijom, koji uključuje zvučnike i ekrane na dodir. Najam uključuje Netflix i Spotify pretplate, kao i korištenje Samsung tableta.

Foto: njuskalo.hr

Stan se otključava prepoznajući lice, otisak prsta, tako da ne morate brinuti o nošenju ključeva. Sastoji se od hodnika integriranog s kuhinjskim prostorom, kuhinje povezane s dnevnim boravkom, kupaonice i spavaće sobe.

Foto: njuskalo.hr

Kompletno je opremljen (perilica/sušilica za rublje, usisavač, jastuci, posteljina, popluni, pribor za jelo, krpe, tanjuri, indukcijski lonci, tave, daska za rezanje, pribor za kuhanje, noževi, čaše, Nespresso aparat s kapsulama). Mjesečni troškovi režija iznose 60 - 70€, a mjesečni najam je 800 eura.

Foto: njuskalo.hr

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar R2D2
R2D2
09:08 26.09.2024.

Vi to ozbiljno? Osim što je bezvezno i kičasto uređen, sve to u njemu je jeftilen namještaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije