cijene najma

Vlasnici za stan na Tuškancu traže 3000 eura mjesečno, glavni razlog je fantastična lokacija

Njuškalo.hr
04.03.2024.
u 12:00

Ono što svi agenti iz agencija za nekretnine ističu jest nedostatak luksuznih nekretnina za one koji žele top lokaciju i interijer i ne pitaju za cijenu

Pisali smo već nekoliko puta od početka ove kalendarske godine o visokim cijenama najma u cijeloj zemlji, a posebno u Zagrebu gdje cijene i dalje rastu. Najveći rast cijena zabilježen je kod onih nekretnina koje su najtraženije, a to su, u pravilu, stanovi površine do 60 kvadrata u zoni tramvaja. No, ono što svi agenti iz agencija za nekretnine ističu jest nedostatak luksuznih nekretnina za one koji žele top lokaciju i interijer i ne pitaju za cijenu. One nekretnine iz te kategorije dosežu nevjerojatne cijene, baš poput ovog stana na Tuškancu čiji mjesečni najam iznosi 3000 eura. Evo o čemu je riječ.

Foto: Njuškalo.hr

Raskošan atraktivan 5-sobni stan površine 220 m2, smješten na 1. katu predivne stare uređene vile s perivojem na Tuškancu. Stan je na pješačkoj udaljenosti do centra i tramvaja.

Foto: Njuškalo.hr

Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, 4 spavaće sobe, 2 kupaonice, garderobe, toaleta, gospodarske prostorije i velike terase. Uz stan ide i garaža.

Foto: Njuškalo.hr

Stan je klimatiziran i nenamješten (osim kuhinje u sklopu koje je i perilica posuđa). Stan je predviđen za dugoročni najam, ugovor se potpisuje na najmanje godinu dana.

Foto: Njuškalo.hr

Foto: Njuškalo.hr

Foto: Njuškalo.hr

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije