MAXON

Odaberite klima-uređaj koji ima najbolji omjer funkcionalnosti i cijene

klima uređaja
Foto: Thinkstock
06.07.2016.
u 10:33

Nađite klima-uređaj po svojoj mjeri - financijskim mogućnostima i prostornim uvjetima, ali svakako obratite pažnju i druge karakteristike

Tražite klima uređaj koji će osvježiti vaš dom po pristupačnoj cijeni? Želite klima uređaj koji će imati funkcije koji su potrebne da bi vaš dom rashladio ili po zimi ugrijao za samo nekoliko minuta? Ako je vaš odgovor DA, onda je najbolji odabir za vas Maxon klima uređaji.

Maxon klima uređaji već niz godina osiguravaju udobnost u domovima diljem Hrvatske i regije. Prepoznata je kvaliteta i praktičnost, kao i pristupačna cijena po kojoj se mogu kupiti u prodajnoj mreži partnera MB Frigo Grupe.

Foto: Promo

S Maxon klima uređajima štedite do čak 50% jer imaju invertersku tehnologiju koja uz spomenutu uštedu osigurava nisku razinu vibracije i buke, kompaktne dimenzije i pouzdan rad. Radi kvalitetne inverterske tehnologije Maxon klima uređaji dosežu A++ energetsku učinkovitost i u koraku su sa svjetskim normama za očuvanje okoliša.

Najpoznatiji Maxon modeli su Basic, Comfort i Premium. Model Premium ima opciju ugradnje Wi-Fi modula koji vam omogućava kontrolu vašeg klima uređaja s udaljenih lokacija, te ima razne funkcije– tjedni timer, pojedinačna ili grupna kontrola i sve funkcije daljinskog upravljača.

Maxon klima uređaji imaju garanciju do 24 mjeseca te razgranatu prodajnu i servisnu mrežu po čitavoj Hrvatskoj.

Foto: Promo

Informacije o prodajnim mjestima pogledajte na sljedećem na web stranici www.maxon-klima.com gdje se nalazi prodajna mreža ili pošaljite upit na info@mbfrigo.hr

MB Frigo Grupa već 35 godina predstavlja lidera u području klimatizacije i hlađenja te ima razgranatu mrežu prodajnih partnera kao i servisera. Brand Maxon razvijen je od strane stručnjaka iz MB Frigo Grupe koji iza sebe imaju znanje i iskustvo koje se stjecalo preko 3 desetljeća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije