FUNKCIONALAN DIZAJN

Radni stol koji možete nositi sa sobom, u usto i svijetli!

sklopivi stol
Foto: Torafu Architects
1/5
19.02.2020.
u 06:00

Light Light Desk plod je suradnje švcarskih i japanskih dizajnera, a idealan je za male prostore u kući te se lako transportira

Japanski dizajnerski i arhitektonski studio Torafu Architects izbacio je nedavno na tržište lagani sklopivi stol 'Light light Desk' koji na prvi pogled djeluje kao mini ljestve za kuhinju ili pak ljestve za djecu.

Glavni aduti ovoga stola, osim zanimljiva i jednostavnog dizajna jest činjenica da je iznimno lagan te da se zahvaljujući funkciji sklapanja može transportirati s mjesta na mjesto što ga čini idealnim komadom za ponijeti sa sobom na putovanje, godišnji odmor, sastanak, ured na otvorenom....

Foto: Torafu Architects

Također, ovakav mini stol idealan je za male prostore u kući jer ga nakon upotrebe možete sklopiti i nasloniti na zid, staviti iza ormara ili vrata pa ne zauzima puno mjesta.

Dodatna vrijednost stola, napravljenog od aluminijske šperploče i linoleuma je činjenica da ima LED svjetla ugrađena u gornji dio koja se samostalno uključuju kada senzori registriraju nedovoljnu količinu svjetla.

Foto: Torafu Architects

Inače, stol je nastao kao plod suradnje spomenute tvrtke sa švicarskim dizajnerskim studijem Atelier OI, a za izradu je bila zadužen proizvođač namještaja WOGG te se u njemu ogleda sinergija japanske i švicarske kulture stanovanja i života općenito.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije