tko zna - zna!

Od golih zidova do senzacionalno uređenog stana u manje od 48 sati

BoConcept
23.01.2023.
u 06:00

Veliki dnevni boravak zapravo je open space s integriranom blagovaonicom i kuhinjom te radnim kutkom

Kada biste dobili zadatak da u dva dana, preciznije, u 48 sati morate opremiti dom za mladu obitelj od nule, odnosno od golih zidova i podova, teško da biste uspjeli.

Foto: BoConcept

No, dizajneri danskog BoConcepta su, upravo suočeni s takvim zahtjevom, pokazali da su uvijek na visini zadatka. Naime, mladi par iz Singapura imao je dva dana za preseljenje i uređenje svog novog stana, a rezultat ih je oduševio.

Foto: BoConcept

Neki od kultnih komada danskog brenda našli su se u ovom modernom domu, a boje i detalji stvaraju ugodnu toplu atmosferu.

Foto: BoConcept

Veliki dnevni boravak zapravo je open space s integriranom blagovaonicom i kuhinjom te radnim kutkom.

Foto: BoConcept

Veliki hodnik koji je iskorišten i kao dodatni prostor za skladištenje vodi do velike spavaće sobe kojom dominira raskošni king size krevet s povišenim madracem.

Foto: BoConcept

Puno je pažnje posvećeno i izboru detalja te zelenilu kojim je postignuta prava obiteljska atmosfera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije