Priznanje

Mirjana Mikulec dobila nagradu za najbolje dizajniran stan

Foto: Sanja Jagatić
1/11
17.02.2020.
u 11:54

Adaptacijom je stan potpuno obnovljen i moderniziran. Mijenjane su sve instalacije, podne i zidne obloge, nabavljen je novi namještaj, a od starih elemenata sačuvan je jedino hrastov parket slagan u riblju kost

Nakon što je 2018. godine studio Mirjana Mikulec Interijeri osvojio prestižnu nagradu International Property Awards, početkom ove godine stigla je nagrada European Property Awards u kategoriji „Best Interior Design Apartment Croatia“ za 2019.-2020. godinu. Nagrađen je prostrani starograđanski stan od 172 kvadrata u strogom centru Zagreba.

 

 

Zahvalna sam na još jednom priznanju i povjerenju prije svega klijenata koji nas iz godine u godinu angažiraju za mnoge zanimljive projekte, domove, poslovne prostore. Ponosna sam što mogu ovu nagradu podijeliti sa svojim timom. Možda glavna stvar koja nas razlikuje od ostalih, osim prepoznatljivosti i povezanosti s emisijom InDizajn, tu je naš pristup prema svakom klijentu. Važno nam je upoznati ih, vidjeti kako dišu, saznati što vole, a što ne... Nakon toga kreće izvedbeni projekt, a zatim i realizacija – kao što je bio i slučaj s ovim stanom u centru Zagreba -  otkrila je poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec.

 

1/11

Adaptacijom je stan potpuno obnovljen i moderniziran. Mijenjane su sve instalacije, podne i zidne obloge, nabavljen je novi namještaj, a od starih elemenata sačuvan je jedino hrastov parket slagan u riblju kost.

No, i on je doživio makeover u vidu brušenja i lakiranja te sada izgleda kao nov.

Foto: Sanja Jagatić

U nagrađenom interijeru prevladavaju neutralne boje i većinom prirodni, luksuzni materijali kao što su pamuk, baršun, mramor i drvo s vrlo decentnim te profinjenim uzorcima. Sve to je donijelo ugodu, eleganciju i bezvremenski štih u moderni dom četveročlane obitelji.

Foto: Sanja Jagatić

 

Svakom projektu se posebno posvećujemo, tako da svaka nagrada puno znači i lijepa je potvrda truda svih nas dodatno je naglasila Mikulec.

Foto: Sanja Jagatić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije