U ŠVEDSKOJ

Predivan stančić koji će oduševiti romantične duše i ljubitelje miješanja stilova

stan Švedska
Foto: erikolsson.se
1/12
05.09.2023.
u 10:09

Dizajneri su se uovih 50-ak kvadrata poigrali elementima industrijskog, rustikalnog i skandinavskog stila, a rezultat je sjajan

Ogoljeni cigleni zidovi u interijeru, ukoliko se odluče ostaviti takvima kakvi jesu, zahtjevaju poprilično pažljivo opremanje i uređivanje ostatka prostora.

U ovom domu mladog švedskog bračnog para s postojećim je ciglenim zidom vrhunski je ukomponiran namještaj, podni oblozi, dekori, kućanski tekstil i pri tom je pomiješano više stilova uređenja interijera.

Foto: erikolsson.se

Rezultat je topao i pozivajući, svjež i prozračan te elegantan stan čije će slike, vjerujemo, oduševiti ženski dio publike.

Naime, dizajneri su se u ovih 50-ak kvadrata poigrali elementima industrijskog, rustikalnog i skandinavskog stila. Značilo je to puno svijetlih tonova, nijansi bež i sive u dnevnom boravku koje se savršeno stapaju sa zidom. Stolić je pak ručno izrađen, industrijski, kao i barski stolci, jastuci su crno-bijeli, klasični skandinavski...

Foto: erikolsson.se

Kuhinja je pak visokog sjaja s metaliziranim kućanskim aparatima i iskorištenim svakim centimetrom prostora. Podni oblozi od hrastovog parketa bili su želja vlasnika koji su njima htjeli postići toplinu i što više prirodnosti u svome domu.

Foto: erikolsson.se

U sobi dominira bijela, ali je prekrivač od umjetnog krzna "razbio" sterilnost prostora. Garderobnog ormara nema u klasičnom smislu već se radi o policama preko kojih ide zastor. Dio garderobe odlaže se u ulaznom prostoru koji ne izgleda kao "odlagalište" cipela već kao zgodan i osmišljen "showroom" kaputa i cipela vlasnika.

Foto: erikolsson.se

Kupaonica je skučena, ali dovoljno velika za potrebe dviju osoba. Zidovi su obloženi matiranim keramičkim pločicama.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije