Malo drukčija kuća u Istri: Ova vila ističe se dizajnom, ali i jako posebnim bazenom

Foto: Sky nekretnine
1/20
02.10.2023.
u 12:24

Jedan od aduta ove raskošne vile je i grijani, protustrujni bazen dimenzija 8 m x 4 m sa sunčalištem, kombinacija je to koja stvara idealno mjesto za opuštanje

Luksuzna vila, smještena u slikovitom mjestu u Istri - Brtonigli izgrađena 2014. godine i smještena je na parceli površine 488 m2, dok površina kuće iznosi 165 m2. Proteže se na dvije etaže, a sastoji se od ulaznog hodnika, open-space dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, četiri spavaće sobe od kojih dvije imaju svoj izlaz na balkon, a jedna na terasu te tri kupaonice.

Foto: Sky nekretnine

 
U dvorištu vile nalazi se prostrana terasa s prekrasnim kamenim stolom, idealna za uživanje uz roštilj, koji ima provedenu struju i vodu.
 
Foto: Sky nekretnine

Jedan od aduta ove raskošne vile je i grijani, protustrujni bazen dimenzija 8 m x 4 m  sa sunčalištem, kombinacija je to koja stvara idealno mjesto za opuštanje. 

Foto: Sky nekretnine

 
Vila se ističe svojim dizajnom, modernim interijerom i prekrasnim pogledom na okolne prirodne ljepote te pruža vrhunski komfor i stil života za one koji cijene luksuz, udobnost i privatnost. Projekt potpisuje arhitektica Nataša Klobučar iz Zagreba.

Foto: Sky nekretnine

Vila je kompletno adaptirana 2023. godine, a nalazi se svega nekoliko kilometara od mora, u miru i zelenilu. Inače, ova kuća je na prodaju, cijena je 750 tisuća eura, a posrednik je agencija Sky Nekretnine.

Foto: Sky nekretnine

Vila se nalazi u mirnom dijelu Istre, osiguravajući privatnost i udaljenost od gradske vreve. U blizini vile nalaze se razne aktivnosti, uključujući i poznati vodeni park Aquapark Istralandia, a do najbliže plaže potrebno je 10 minuta vožnje. 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije