LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Šarmantan dvoetažni stan u trenu se pretvara u ured

Kolegice, osnivačice poznatog američkog lifestyle portala postale su cimerice a nakon toga odlučile svoj ured preseliti u zajednički stan
22. lipnja 2020. u 07:00 1 komentara 5181 prikaza
stan chicago
Foto: theeverygirl.com
Pogledajte galeriju 1/46

Alaina Kaczmarski i Danielle Moss, osnivačice sjajno posjećenog američkog internetskog lifestyle portala Everygirl otvorile su vrata svoga prekrasnog doma u Chicagu. Posebnost ovoga interijera je što se u njemu nalazi i ured.

Budući da stan ima preko 110 četvornih metara, djevojke su odlučile ne samo stanovati zajedno nego i unutar svoga životnoga prostora osmisliti i radni dio. Koncepcija dvoetažnog tlocrta dodatno im je olakšala stvar.

stan chicago | Autor : theeverygirl.com Foto: theeverygirl.com

Na prvoj etaži tako se nalazi dnevna zona i ured u kojem se nalaze dva radna stola za Alainu i Danielle, dok njihovi suradnici, zahvaljujući modernim tehnologijama i činjenici da je riječ o internetskom portalu rade od kuće te po potrebi dolaze do njih u 'redakciju'.

stan chicago | Autor : theeverygirl.com Foto: theeverygirl.com

Na gornjoj etaži nalazi se privatna zona s dvije male spavaonice te kupaonica, dok je gostinjski toalet na donjoj etaži. Šarmantna dnevna zona je oosmišljena kao pen space koji objedinjuje kuhinju, blagovanje i dnevni boravak.

stan chicago | Autor : theeverygirl.com Foto: theeverygirl.com

Cijeli interijer, uključujući i uredski prostor, kombinacija je vintage i industrijskog stila u kojem prevladavaju sive, bijele i crne nijanse s dodatkom bež boje koja se uglavnom nalazi na drvenim elementima. Drvo je uz željezo, dominantan materijal, baš kao i što priliči industrijskom stilu.

stan chicago | Autor : theeverygirl.com Foto: theeverygirl.com

Poseban šarm prostoru su dali cigla i vidljive stropne instalacijske cijevi u dnevnoj zoni, mnoštvo zelenila osvježilo je prostor, a mesing u spavaćim sobama dozu elegancije i profinjenosti.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

stan u chicagu | Autor : theeverygirl.com Foto: theeverygirl.com

suncobrani oprezno! Suncobrani i tende najvažnija su investicija za ljetni boravak na otvorenom vikendica sagaponach JEDNOSTAVNO ALI UPEČATLJIVO Senzacionalna vikendica ima 80 kvadrata i terasu kakvu još niste vidjeli Savjetujemo kako da uredite veliki dnevni boravak savjet stručnjaka Urediti prostrani dnevni boravak veliki je zalogaj, ali uz ova pravila izgledat će top!
  • tomicas:

    Ovo je najbolji posao koji Google sada plaćA. Prvog mjeseca primio sam 29736 dolara za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponio kući najmanje 7835 do 9454 dolara tjedno. ----➤➤➤➤➤➤➤   cutt.ly/NyvKMnJ