SAMO NA CITY PLACU

Vrbovečka pera – kolač koji zovu i “hrvatskom pizzom”

pera
TZ grada Vrbovca
10.12.2015.
u 15:16

Na City Placu ovaj vikend jedinstvena je prilika za probati tradicionalni hrvatski pekarski proizvod

Rijetku priliku da probate autohtoni pekarski proizvod, vrbovečku peru, ovog vikenda, 12. i 13. prosinca, nudi popularna gradska tržnica City Plac. U prizemlju City Centera one Jankomir, osim klasične kupnje namirnica, u subotu i nedjelju po promotivnim cijenama bit će dostupan i ovaj proizvod od dizanog tijesta, domaćeg sira, vrhnja i jaja koji izgledom podsjeća na pizzu od sira, s obzirom na to da mu je promjer 35-40 cm. 

Ovaj izvrstan slani, rjeđe slatki kolač najprodavaniji je i najtraženiji proizvod manifestacije “Kaj su jeli naši stari” u Vrbovcu, već 35 godina, otkad je bio prvi nagrađeni desert prve godine manifestacije te je na putu da dobije oznaku tradicionalnog hrvatskog specijaliteta na razini EU.

U dva dana prodajne izložbe održavat će se besplatne degustacije – u subotu i nedjelju od 10 do 11 sati te u subotu od 15 do 16 sati.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije