DOMOSFERA

"Uđite na prava vrata" i pronađite svoj dom iz snova

Domosfera
Foto: Domosfera
09.07.2015.
u 12:37

Maksimalan iznos kredita je 2 milijuna kuna, rok otplate do 30 godina, a obrada kreditnog zahtjeva je bez naknade

Zagrebačka banka zajedno s partnerskim agencijama za promet nekretnina i u suradnji s portalom Domosfera i u ovoj godini uvodi ponudu "Uđite na prava vrata" s posebnim uvjetima stambenog kreditiranja.

Ponuda traje do 30. rujna, a maksimalan iznos kredita je 2 milijuna kuna uz promjenjivu kamatnu
stopu od 4,95% (6M NRS1 za HRK + 3,28 p.p.), uz EKS od 5,06% te rok otplate do 30 godina s mogućnosti počeka otplate do 12 mjeseci. Obrada kreditnog zahtjeva je bez naknade.

Pregledajte odabrane nekretnine iz ponude "Uđite na prava vrata"

Jednim klikom potencijalni kupci mogu pronaći pojedinosti o uvjetima kreditiranja te saznati detaljne informacije o svakoj nekretnini, među ostalim i o vlasničkoj dokumentaciji i energetskom certifikatu.

Primjer: za nekretninu iz ponude čija se kupnja financira ovim kreditom u iznosu od 500.000 kuna, s rokom otplate od 20 godina, uz kamatnu stopu 4,95% i EKS 5,06%, mjesečni anuitet iznosit će 3.285,99 kuna.

Pročitajte više o uvjetima i pogodnostima ponude! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije