City Plac

Tržnica za sve one kojima je prioritet zdrava hrana

04.11.2015., Zagreb - Cityplac u trgovackom centru City Center One West. Kudelic mesne delicije. Mini mlijekara Veronika. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/7
15.01.2016.
u 15:04

City plac najmlađa je gradska zelena tržnica koja oduševljava ponudom kvalitetnih i domaćih namirnica

Za one koji zbog obaveza preko tjedna ne stignu na obične gradske tržnice, za one koji bi tijekom zimskih mjeseci svoje namirnice voljeli kupovati u toplom i natkrivenom prostoru te za one kojima je glavni uvjet pri kupnji hrane da je ona kvalitetna i zdrava, City Plac adresa je koju moraju posjetiti.

Radi se o zelenoj tržnici u prizemlju City Centera one na Jankomiru koja nudi povrće i voće, mesne delicije, mlijeko, sireve, med i medne proizvode najpoznatijih malih domaćih proizvođača.

City Plac radi svaki dan do 21 sat i idealna je destinacija za one koji se žele hraniti zdravo i kupovati namirnice provjerenog porijekla, uzgojene na ekološki način.      

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije