CITY PLAC

Priznanja i akcijske cijene kod Gligore

city plac
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
18.01.2016.
u 15:34

Ljubitelje skute pak će razveseliti vijest da je Gligora ovog tjedna krenula s proizvodnjom i svi zainteresirani već će je ovaj tjedan moći nabaviti

Sirana Gligora, koja svoje proizvode prodaje i na City Placu u City Cenetru one West na Jankomiru, po četvrti put je dobitnica trofeja na najprestižnijem sirarskom natjecanju u svijetu - World Cheese Awards, održanom u Birminghamu u Engleskoj. Natjecalo se ukupno 2.727 raznih sireva iz 25 zemalja s raznih kontinenata.

Sireve je ocjenjivao stručni tim sastavljen od čak 250 sudaca iz 22 razne zemlje. Dodijeljeno je više nagrada u više kategorija, a nakon biranja najboljih 62 dobitnika Super Gold medalje, najboljih 16 sireva cijelog natjecanja odabrao je "Super Jury" panel sastavljen od najboljih sudaca natjecanja.

On je ovaj put između najboljih 16 sireva cijelog natjecanja odabrao i Gligorin Paški sir iz komine maraske, te mu dodijelio trofej "Best Central and Eastern European cheese", dok je za šampiona natjecanja ove godine odabran švicarski sir Le Gruyere. To je već četvrti sir iz Sirane Gligora koji je na ovom natjecanju dobio ovako visoko priznanje, dok je lani Gligorinom Dinarskom, mješanom kravljem i kozjem siru "za dlaku" pobjegao šampionat, te je na kraju završio na izvandernom drugom mjestu ukupnog natjecanja. Ljubitelje skute pak će razveseliti vijest da je Gligora ovog tjedna krenula s proizvodnjom i svi zainteresirani već će je ovaj tjedan moći nabaviti u svim trgovinama Sirane Gligora. 

Do 24.1. po akcijskim cijenama potražite mladi trapist te kozje sirevi sa začinima – pravi razlog za posjet City Placu.

Ključne riječi

Komentara 3

SA
sasenko46
09:53 31.07.2017.

Ma kakav Paski sir probajte Svicarski Gruyere duplo jeftinije i te kakva kvaliteta.

MU
munjaaa
08:52 19.01.2016.

A koliku placu imaju u gligori to nitko ne piše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije