U CC1 WEST JANKOMIR

Otvoren City plac: nova zagrebačka zelena tržnica koja radi svaki dan do 21 sat!

City plac
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/29
17.09.2015.
u 15:10

- Ovo su vrhunski, kvalitetni i zdravi proizvodi u prekrasnom prostoru. Nadam se da će ovakve projekte brzo prihvatiti i ostali šoping-centri – kazao je ministar Jakovina koji nije mogao propustiti otvorenje

City plac, nova zagrebačka zelena tržnica koja je zajednički projekt City Centera One West Jankomir i Večernjeg lista, danas je svečano otvorio svoja vrata. Na otvorenju 490 metara četvornih, u kojem će svoje proizvode prodavati 20 domaćih proizvođača, vladalo je nevjerojatno zanimanje i gužva, čime se već prvi dan postojanja ove tržnice potvrdilo kako je ona upravo ono što je Zagrebu nedostajalo.

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina nazočio je otvorenju i bio je oduševljen viđenim.

– Ovo su vrhunski, kvalitetni i zdravi proizvodi u prekrasnom prostoru. Nadam se da će ovakve projekte brzo prihvatiti i ostali šoping-centri i jedinice lokalne samouprave. S obzirom na posjećenost centra, siguran sam da će proizvođači koji ovdje izlažu imati dobru prodaju. U Hrvatskoj postoje stotine OPG-ova koji imaju vrhunske proizvode, posebice u odnosu na one iz EU – pohvalio je ministar domaće proizvođače.

Foto: Martina Strukić

Upravo njihovo najkvalitetnije voće i povrće, meso, mliječni proizvodi, zimnice, tjestenina, med... moći će se kupiti u City placu od 9 do 21 sat čak 362 dana u godini.

– Ovaj plac nova je dimenzija gradskog placa, namijenjena mladim i urbanim ljudima koji traže zdrave proizvode, ali ih zbog previše obaveza ne stignu kupiti tijekom jutra na klasičnim tržnicama. No, vjerujemo da će City plac zbog svoje kvalitete i ponude privući i ljude iz udaljenijih dijelova grada – istaknuo je voditelj projekta Damir Glad.

– Večernji list i CC1 West Jankomir – dodao je Glad – jako su mnogo uložili u ovaj plac. Cijena štandova nešto je iznad prosjeka, ali proizvođači osim toga nemaju drugih davanja, a uz to im je zagarantirana visoka posjećenost koju nudi ovaj centar, a koja će zbog ove manifestacije još više porasti.

Ključne riječi

Komentara 3

NO
nonasur
12:57 18.09.2015.

Bravo! A cc istok?

Avatar links
links
10:41 18.09.2015.

kvalitetni, zdravi proizvodi ili čitaj ono na čemu smo odrasli, što se pod normalno proizvodilo do prije 20-ak godina a sada se pod eko prodaje po suludim cijenama jer je eto čuda, zdravo, neprkasno i ...eko!! ajde objavite i te eko cijene!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije