CITY PLAC

Nove, sjajne tjedne akcije na popularnoj tržnici

city plac
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
03.12.2015.
u 12:19

Izlagači na City Placu dolaze iz svih krajeva, od Slavonije do doline Neretve...

U dva mjeseca od otvorenja, City Plac u City Centeru One Jankomir etablirao se kao najpoželjnija zagrebačka tražnica. Plac koji radi svaki dan do 21 sat idealna je destinacija za kupnju “špeceraja” za sve one one koji ga preko tjedna ne stignu obaviti nakon završetka radnog vremena na postojećim gradskim tržnicama, a prioritet su im kvalitetne namirnice i zdrav način prehrane.

Upravo to, uz jedinstven, topao ambijent na zatvorenom, nudi 20 izlagača na City Placu, od kojih se dio diči pravim ekološkim certifikatom, ali svi zajedno garantiraju da su njihovi proizvodi svježi, domaći i zdravi, uzgojeni ili napravljeni po tradicionalnoj recepturi i u malim količinama. Voće i povrće svih vrsta, s naglaskom na ono sezonsko, mlijeko i mliječni proizvodi, med i medni proizvodi, mesne delicije, domaća tjestenina, sokovi bez konzervansa i aditiva, vino i likeri te popularna superhrana poput raznih sjemenki, ulja i brašna, ono je što se može naći tijekom cijele godine na City Placu. Vlasnici štandova dolaze iz svih krajeva Hrvatske, od Slavonije, Zagorja do Neretvanske doline, Paga, Moslavine...

Kako bi svoju ponudu učinili što atraktivnijom, svaki tjedan dio njihovog asortimana je na popustu. Tako do 6. prosinca svakako valja iskoristiti popuste kod Sirane Gligora, Kudelić mesnih delicija, E-mix tradea koji nudi voćne likere, OPG-a Faltis poznatog po slasnim jabukama, zatim kod Pčelarstva Daruvar i Križevačke mljekare.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije