DO 24. PROSINCA

Nikad dulji i nikad bogatiji tematski vikend na City Placu

City plac
Foto: Facebook
1/2
18.12.2015.
u 15:56

Osim štandova sa zdravim sladoledom i sokovima, na City Placu mogu se kupiti i fritule te najslasnije tradicionalne slastice

Novi tematski vikend na City Placu ovaj je put bogatiji nego ikad prije i traje dulje! Od 18. do 24. prosinca već bogatu ponudu tržnice u City Centeru one Jankomir obogatit će četiri gostujuća štanda.

Slatka tvornica Medenko ponudit će sladolede napravljene na tradicionalan način od pravog mlijeka i vrhnja, bez umjetnih aroma, boja i konzervansa, te od domaćeg voća i povrća. Među ostalim, to su špinat, cikla, rabarbara, papar, crni i zeleni čaj, buče, kesteni... Zdrave sastojke koristi i Ver Vita, štand koji će kupcima na City Placu ponuditi svježe cijeđene prirodne sokove dobivene hladnim prešanjem. Na City Placu tih će šest dana biti i stari znanci, Arka naša, s ajvarom, seitanom, tofuom, tahinijem, zimnicom...

Uz to, do 24. prosinca, kako bi sve bilo u duhu blagdana, moći će se kupiti Nadine fritule koje se peku na licu mjesta te delicije obrta Cvijetino blago - arancini, ušećerni bademi, bademovi keksi, džemovi od smokava, dunja, šljiva, ali i lavanda, sapuni, soli za kupanje. Tržnica radi svaki dan do 21 sat.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije