CC one jankomir

Neka City Plac bude vaša današnja destinacija za nabavu namirnica

city plac
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
24.12.2015.
u 08:30

Ne propustite nabaviti kvalitetne namirnice i slatke zalogajčiće domaćih proizvođača po odličnim cijenama na novoj tržnici

U potrazi za namirnicama za blagdanski stol glavna adresa svakako treba biti City Center one Jankomir, odnosno City Plac. Tržnica u prizemlju centra nudi bogat asortiman svježeg povrća i voća, biranih suhomesnatih delicija, raznih vrsta sireva, meda, kolača, likera...

Još na Badnjak na City Placu možete obaviti i “last minute” kupnju tradicionalnih slastica poput ukusnih hrskavih arancina i ušećerenih badema, kupiti slasne namaze te se zasladiti zdravim, zimskim sladoledima na gostujućim štandovima. Uz to, do kraja godine štandovi Kudelić, Sirana Gligora i Mljekara Veronika nude dio svog asortimana po akcijskim cijenama. Počastite svoju obitelj i goste najslasnijim zalogajima!

Foto: Promo fotografije

Tržnica je danas, na Badnjak otvorena do 17 sati, neće raditi samo u subotu i nedjelju, a ostale dane radi do 21 sat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije