PROJEKT ILICA

Ne propustite: Vrhunski stanovi u centru Zagreba

domosfera
Foto: Domosfera
1/6
12.06.2015.
u 12:09

Ulazni prostori, sobe i dnevni boravci imaju masivni hrastov ili jednako kvalitetan parket, a kuhinje i kupaonice obložene su prvoklasnim glaziranim keramičkim pločicama

Novogradnja u centru Zagreba, bogato opremljeni prostrani stanovi koji obiluju prirodnom svjetlošću, blizina brojnih kulturnih sadržaja, odlična prometna povezanost – sve to i mnogo više nudi stambeno-poslovni objekt u Ilici 184. Na raspolaganju su stanovi različitih rasporeda i površina. Zajednička im je vrhunska završna obrada – ulazni prostori, sobe i dnevni boravci imaju masivni hrastov ili jednako kvalitetan parket debljine 22 mm, kuhinje i kupaonice obložene su prvoklasnim glaziranim keramičkim pločicama, a na balkonima su protuklizne keramičke pločice također visoke kvalitete.

Standardna oprema kupaonica visokokvalitetni su sanitarni elementi i armature te hidromasažne kade. Grijanje je etažno centralno, a svaki stan opremljen je klimatizacijskim uređajima koji hlade cijeli prostor. Također, svi stanovi imaju ulazna protuprovalna vrata, video-portafon, priključak na satelitske TV i radio antene te instaliran efikasni gromobran.

Pri gradnji ove zgrade poštivani su najzahtjevniji europski standardi zahvaljujući kojima je dobila energetski certifikat B, a ugradnja visokokvalitetnih građevinskih materijala, izolacije i unutarnje opreme jamac je ugodnog i sigurnog stanovanja u samom centru grada.

Ponudu stanova možete provjeriti na portalu Domosfera!

Ključne riječi

Komentara 7

JD
jdoranic
14:51 12.06.2015.

sve 5, ali Ilica 184 NIKAKO nije centar grada- možda centar Črnomerca... Centar grad prestaje negdje kod broja cca 80 u Ilici . Moglo bi se eventualno kao zapadni kraj centra računati i kraj Prilaza - ali broj 184 -- nikako! to može samo napisati nekto tko uopće ne pozna Zagreb

MC
Majka_Courage
14:56 12.06.2015.

Centar je na tru stranu do Britanca. Ilica 184 to svakako nije.

IN
incogrito
14:27 12.06.2015.

dobra reklama... jos da ste cijenu napisali pa da svima bude jasnije zasto se stanovi ne prodaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije