ZGRADA ZA POŽELJETI

Mir i energetska učinkovitost u centru grada

domosfera
Foto: Zelena zona
1/5
01.10.2015.
u 13:06

Zgrada ima osam katova i 149 stanova veličine od 35 do 190 četvornih metara, od kojih većina pripada energetskom razredu A ili B

Pronaći mirno mjesto za stanovanje u širem centru Zagreba i još visokog energetskog razreda nije lak zadatak. No, Stambeno-poslovni centar Maksimir u Kesterčanekovoj ulici ispunjava oba zahtjeva. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini KBC-a Zagreb (Rebro), sa svim potrebnim sadržajima - školom, vrtićem, poštom, bankom, sportsko-rekreativnim centrima, uz dobru prometnu povezanost.

Centar je idealan za sve koji žele živjeti u središtu grada - uz udobnost i kvalitetu koju ono pruža, a istovremeno sačuvati intimu i uživati u čarima prirode i blizini parka Maksimir. Uz modernu arhitekturu skladno uklopljenu u prirodu i zelenilo obližnje maksimirske šume, prestižna je lokacija glavna prednost Stambeno-poslovnog centra Maksimir.

Zgrada ima osam katova i 149 stanova veličine od 35 do 190 četvornih metara, od kojih većina pripada energetskom razredu A ili B. Tu je i nekoliko poslovnih prostora te podzemna garaža.  U sklopu objekta je i mali trg na kojem stanari na raspolaganju imaju različite sportske i zabavne sadržaje.

Udobni i funkcionalni stanovi puni su svjetla i praktično projektirani. Dvostrane su i trostrane orijentacije s odgovarajućim loggiama i terasama, iznimno kvalitetno sagrađeni s bogatom opremom i prirodnim materijalima.

Opremljeni su aluminijskom stolarijom, klima uređajima, protuprovalnim vratima, videoportafonima, antenskim priključcima u svakoj sobi, a krase ih i kvalitetne podne obloge.

Za prodaju je raspoloživo još 50-ak stanova površine od 35 do 190 četvornih metara, različitih tlocrta (od jednosobnih do peterosobnih), te 80 garaža i 27 parkirnih mjesta u podzemnim garažama. Stanovi se prodaju po cijeni od 1.900 do 2.300 eura po četvornom metru, a prodavatelj nudi popust na gotovinske uplate. Kupnja nekretnina iz ovog projekta moguća je povoljnim kunskim kreditima Zagrebačke banke u sklopu ponude Uđite na prava vrata.

*(preneseno sa Zelene zone)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije