HIT TRŽNICA

City plac: mjesto koje okuplja najbolje domaće proizvođače hrane

04.11.2015., Zagreb - Cityplac u trgovackom centru City Center One West. Sirana Gligora. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
08.01.2016.
u 13:28

Izlagači na City Placu već su dulje vrijeme prepoznati u Zagrebu, ali i puno šire, kao beskompromisni kada su u pitanju svježina i kvaliteta njihovih proizvoda

City Plac, najnovija zelena tržnica u Zagrebu, idealna je destinacija za kupnju namirnica za one kojima je prioritet hraniti se zdravo, proizvodima malih domaćih proizvođača s dugom tradicijom i garancijom izvrsnosti. Na štandovima na tržnici u prizemlju City Centera one u Jankomiru nalaze se samo oni zakupci koji su već dulje vrijeme prepoznati u Zagrebu, ali i puno šire, kao beskompromisni kada su u pitanju svježina i kvaliteta njihovih proizvoda.

Većina ih se diči epitetom “domaćih”, izrađenih po “bakinoj recepturi”. Posebice se ističu Sirana Gligora s otoka Paga, čija povijest seže u 1918. godinu, a čiji su sirevi već godinama nagrađivani kao najbolji i na svjetskoj razini. Mesnica Kudelić, s 24-godišnjom tradicijom, oduševit će ponudom suhomesnatih delicija, kobasicama, salamama, kulenima i šunkama. Mini mljekara Veronika također je dio City Placa, a na ovom području sinonim za najbolje mlijeko i mliječne proizvode, počevši od jogurta, maslaca, kajmaka, sirutke pa sve do raznih vrsta sireva. Princip kvalitete vrijedi i za med i medne proizvode, likere i rakije Pčelarstva Daruvar, kao i za vrhunsko povrće na štandu Batat.

City Plac radi svaki dan do 21 sat što ga čini savršenim rješenjem za one koji preko tjedna ne stignu na gradske tržnice     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije