ISKORISTITE PRILIKU

Bogata vikend-ponuda na City Placu

City plac
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
29.01.2016.
u 14:00

OPG Dražin, OPG Đumlijan i Claudia delikatese gostuju na City Placu od 29. do 31. siječnja

City Plac ne prestaje obogaćivati svoju ponudu, kako dovođenjem novih malih proizvođača na svoje štandove u City Centeru one West, tako i čestim vikend-ponudama. Tako će od petka 29. siječnja do nedjelje 31. siječnja dio ove nove popularne tržnice biti i tri nova izlagača koji oduševljavaju kvalitetom svoje hrane.

Potražite štand OPG-a Dražin iz Kaštel Kambelovca. Njihove delicije, spravljene po tradicionalnoj obiteljskoj recepturi uključuju maslonovo ulje, slane inćune, papričice punjene inćunima, motar travu, kaparei, naravno, masline.

OPG Đumlijan na City Plac donosi jako cijenjeno, traženo i vrlo zdravo bućino ulje i koštice. Bućino ulje po svojim dobrobitima na ljudsko zdravlje može se mjeriti s maslinovim. Sadrži minerale, esencijalne masne kiseline, vitamine, a sve to, naravno, može se naći i u košticama. Koštice su ukusan i zdrav zalogaj pun vrijednih hranjivih tvari.

Zdrave delicije mogu se naći i kod Claudia delikatesa koji će na City Placu ponuditi voćne sokove i sirupe te domaći ajvar od gljiva. 

City Plac ovog će vikenda biti mjesto za sve gurmane željne isprobavanja nove i zdrave hrane, a usput mogu napraviti špeceraj za sljedeći tjedan kod postojećih štandova.

>>Sirana Šestak - novo pojačanje na City Placu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije