stambeno pitanje

Zagrebački stanovi u potkrovlju, naš favorit je trosobni stan u Vlaškoj

Njuškalo.hr
23.11.2023.
u 06:00

Cjenovno povoljniji od onih na nižim katovima, posebice u starim zgradama bez lifta, stanovi su u potkrovlju. Imaju svojih prednosti i nedostataka, a svakako valja voditi računa o izolaciji i stanju krova

Stanovi u potkrovlju i danas su cjenovno povoljniji od onih na nižim katovima, posebice u starim zgradama bez lifta. U novogradnji su pak stvari drugačije, obično je vrh zgrade rezervran za najluksuznije stanove. Predmet naše ovotjedne potrage na njuškalu bili su oni iz prve kategorije...

Maksimir, 140 kvadrata, 330.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prostran trosoban stan u Bukovačkoj ulici u potrkrovlju, površine NKP 140 m2, stambene površine 116 m2, razveden kroz cijelu etažu zgrade. Sastoji se od open space prostora cca 80 m2 s dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, walk in garderobe, kupaonice...

Centar, 66 kvadrata, 152.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Donji Grad, strogi centar, prodaje se šarmantan stan pun svjetlosti NKP 66m2, odbitkom određenih kosina 61 m2, plus tavan i podrum, te zajednički prostori. Zgrada je trenutno pred rekonstrukcijom, žuta naljepnica, zbog određenih pukotina. Sastoji se od četiri prostorije od čega tri u nizu: dnevnog boravka, kuhinje i spavaće sobe, sve povezano po želji u open space ili pregrađeno kao sada što je s vratima. Kupaonica i WC izdvojeni su iz stana na javnom hodniku, sada se u stan uvodi mokri čvor. Stan se nalazi na 5. katu, a novi suvremeni lift vodi do 4. kata. Pogodan za stanovanje, ali i kao poslovni prostor, za odvjetnički ured ili računovodstveni servis primjerice, moguća zamjena za stan u blizini mora.

Trešnjevka, 115 kvadrata, 350.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Dvoetažni stan u potkrovlju, pun dnevnog svjetla, ukupne površine 115,02 m2 na odličnoj lokaciji, ulica Milana Ogrizovića.
Donja etaža sastoji se od prostranog dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje. Iz dnevnog boravka izlazi se na balkon površine 12m2 koji je orijentiran na istočnu, dvorišnu stranu. Na istoj etaži nalazi se spavaća soba, kupaonica s tuš kabinom te ostava u hodniku. Stepenice iz dnevnog boravka vode na gornju etažu koja se sastoji od radnog prostora, dvije spavaće sobe (manja ima garderobni ormar) te kupaonice s jacuzzi kadom. Prostor je izuzetno funkcionalan te je iskorištena svaka kosina krova za ugradbeni ormar. Iako je riječ o stanu u potkrovlju, stan ima i vodoravne i krovne prozore uz visinu stropa u dnevnom boravku od otprilike 4 m, a sve kosine u stanu iskorištene su ugradbenim ormarima. Zgrada je dvorišna, izgrađena 2001. godine, a 2019. obnovljen je krov zgrade. Grijanje je etažno plinsko. Svaka soba ima svoj klima uređaj. Stanu pripada parkirno mjesto u dvorištu zgrade te spremište u podrumu površine 3,77m2.

Vlaška, 48 kvadrata, 144.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Potpuno renoviran trosobni stan u potkrovlju. Stan se nalazi u Vlaškoj ulici u blizini Importanne Gallerie. Sastoji se od hodnika, kuhinje s dnevnim boravkom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice i lođe. Pripada mu i ostava ispred stana veličine 5 m2 te biciklarnik površine 5 m2. Energetski razred A+. Novo krovište, novi odvodi struje, vode, kanalizacije.

Sesvete, 140 kvadrata, 244.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Peterosoban stan u potkrovlju stambene zgrade u samom centru Sesveta u mirnoj i ugodnoj ulici Vladimira Ruždjaka. Sastoji se od ulaznog hodnika dvije kupaonice, četiri spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom te prostrane terase. Etažno plinsko grijanje, klimatiziran...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije