s puno stila

Odličan spoj: Kuća i stan u kojima se sjajno nadopunjuju moderni i klasični elementi

08.01.2024.
u 07:00

Ako niste lovac na antikvitete već samo volite stvari koje imaju dušu, koje su posebne i koje pripadaju drugom vremenskom razdoblju (super popularan je namještaj iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća), možete tražene komade pronaći po zaista povoljnim cijenama

Traganje za posebnim komadima namještaja na buvljacima prava je umjetnost, koja uključuje i određeno znanje, kako o pojedinim stilskim razdobljima tako i o cijeni. Međutim, ako niste lovac na antikvitete već samo volite stvari koje imaju dušu, koje su posebne i koje pripadaju drugom vremenskom razdoblju (super popularan je namještaj iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća), možete tražene komade pronaći po zaista povoljnim cijenama. Još ako ste vješti s obnavaljanjem namještaja to je pun pogadak. Sličnu sklonost prema vintage komadima dijele i dizajnerica Atna Calderone i slavna kuharica Juana Pepea. Obje strastveno skupljanju detalje za dom i obje su svoj dom obogatile detaljima iz nove kolekcije brenda Zara Home. Kod Athene, u njezinom stanu u New Yorku ti detalji dodatno su naglasili raskošne vintage komade dok su se novi detalji iz Zara Homea u Juaninoj kući najbolje uklopili u - kuhinji!

Kako, u njihovoj režiji izgleda spoj modernih detalja i vintage komada pogledajte u nastavku i galerijama:

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

1/11
1/13

Komentara 1

JE
jesous
13:15 11.01.2024.

nice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije