LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Nekretnine Insajderski trikovi

Podignite cijenu svog doma u par poteza, jednostavnije je nego što mislite!

Trikovi koji će vam pomoći da nekretninu predstavite u najboljem mogućem svjetlu
26. svibnja 2020. u 10:00 1 komentara 1942 prikaza
Foto: Zara Home

Ako prodajete stan, kuću ili vikendicu, znate li što je, osim lokacije, najvažnije? Prezentacija! Ljudi i o kupnji nekretnine, u 90 posto slučajeva, odlučuju na temelju prvog dojma, otkriva Ideal Home.

Da biste imali vrhunsku prezentaciju ne treba mnogo. Ključno je u oglasu imati kvalitetene fotografije, obavezno čistog doma na kojima će do izražaja doći sve vrline prostora dok će možebitni nedostaci biti u drugom planu.

 | Autor : Zara Home Foto: Zara Home

Jako je važno, kad potencijalni kupci dolaze pogledati prostor sve držati čistim, bez prašine i paučine, prljavih prozora i zavjesa, pod obavezno operite, a sve što bi moglo narušiti izgled - rublje, posuđe, zatrpan stol - sklonite i dovedite u red.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Sezonsko voće i cvijeće dobrodošla su dekoracija koja će u prostor unijeti živost. Velika umjetnička djela najbolje je maknuti kako bi kupci mogli objektivno sagledati prostor i zamisliti ga kao svoj.

dnevni boravak | Autor : Shutterstock Foto: Shutterstock

Najbolje je sentimentale detalje, poput obiteljskih fotografija, svesti na minimum. Ako pak mislite da su nekretnini koju prodajete potrebna ulaganja, možete je ušminkati za malo novca. Bojanje zidova uvijek je dobra ideja jer će isvježiti prostor.

kupaonica kada | Autor : Shutterstock Foto: Shutterstock

Pobrinite se da je sva rasvjeta funkcionalana. Posebnu pažnju obratite pri uređenju kupaonice. Slavine, wc, kada, tuš, pločice... sve očistite najbolje što možete, jer kupaonica puna kamenca i/ili plijesni često odbije kupce. I za kraj savjet prepisan iz bilježnice profesionalaca, agenata za prodaju nekretnina - uvijek se potrudite pokazivati nekretninu kad je najbolje prirodno svjetlo. To ovisi o orijentaciji nekretnine. One koje gledaju na istok pokazujte tako u jutranjim satima i po mogućnosti za lijepog vremena.

interijer Velika adaptacija romantične kuće u Ninu iz davne 1905. Genijalna je, zar ne? kuhinja ukradi ideju Pet stvarno dobrih rješenja za male kuhinje - neka budu lijepe i funkcionalne! velika promjena Adaptacija zagrebačkog stana uključuje i skrivene ormare novi izgled Ovaj trosobni stan nakon velike adaptacije izgleda odlično! Pogledajte što je sve stalo u 65 kvadrata
  • Avatar cleandreams
    cleandreams:

    Nudim ANTIBAKTERIJSKO DUBINSKO čišćenje MADRACA i ostalog tapeciranog namještaja, slobodno mi se javite. Sve na licu mjesta a madrac se može odmah koristiti. Sa certifikatom !!!😎👌