povoljnije nekretnine

Ovo se rijetko viđa: Dvosoban stan na Trešnjevci za 68 tisuća eura

Njuškalo.hr
07.12.2023.
u 06:00

Pronašli smo pet stanova koji su cjenovno prihvatljivi i običnim smrtnicima, a cijena im se kreće oko granice od sto tisuća eura

Potraga za malim stanovima po povoljnoj cijeni u metropoli prilično je zahtjevan posao, stoga bacite oko na pet stanova koje smo našli na njuškalu koji su cijenom dostopni običnim smrtnicima.

Stan u Centru, 26 kvadrata, 80.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Odličan jednosoban stan površine 26 m2 u suterenu zgrade bez lifta. Zgrada je izgrađena 1865. godine i ima ukupno četiri kata.
Stan se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice i hodnika. Stanu pripada spremište u podrumu zgrade. 2001.g. postavljene nove instalacije struje i vode. 2021.g. postavljen novi laminat te tuš kabina.

Folnegovićevo naselje, 37 kvadrata, 99.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Dvosoban stan površine 37 m2 na trećem katu u zgradi bez lifta. Zgrada je izgrađena 1962. godine, ima ukupno četiri kata i nalazi se u ulici Milke Trnine.  Sastoji se od dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice i hodnika. Pripada mu i spremište u podrumu zgrade. Stanu je potrebna kompletna adaptacija. Trenutno se koristi grijanje na struju, no ima i plin doveden do stana. Zgrada je kvalitetne gradnje, uredna i održavana.

Travno, 28 kvadrata, 97.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan na 3. katu uredno održavane zgrade sa 3 lifta u Zagrebačkom naselju Travno, Novi Zagreb. Stan se sastoji od: ulaznog prostora, kupaonice, kuhinje, velike prostorije dnevnog boravka /spavaći dio. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini svih neophodnih sadržaja.Mirno i ugodno okruženje sa svim sadržajima potrebnim za ugodan i kvalitetan život ( banka, pošta, fina, dom zdravlja, različite trgovine , tržnica , bazen, ...). Parkiranje oko zgrade je besplatno, te uvijek ima mjesta oko zgrade.

Donji grad, 24 kvadrata, 105.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se jednosoban stan površine 24 m2 u visokom prizemlju zgrade bez lifta. Zgrada je izgrađena 1921. godine i ima ukupno dva kata. Stan se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice i hodnika. 2015.g. postavljena nova PVC stolarija. 2018.g. zamijenjene instalacije struje, postavljene nove pločice, spušteni stropovi (knauf), nova kuhinja i protuprovalna vrata. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru grada te je pogodan kao investicija za iznajmljivanje.

Trešnjevka, 35 kvadrata, 68.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosoban stan ukupne površine 35 m2 na prvom katu zgrade bez lifta. Zgrada je izgrađena je 1938. godine, te se sastoji od prizemlja i kata. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, spavaće sobe, kupaonice s wc-om i ulaznog prostora. Stan je kompletno renoviran 2022. godine te se prodaje kompletno namješten. Moguće ga je kupiti isključivo gotovinom.
U neposrednoj blizini se nalazi trešnjevački plac, vrtić, škola, sportski sadržaji, trgovine, park i javni prijevoz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije