pravi biser

Vila kraj Opatije ima bazen na krovu i pogled na more s čak tri strane

15.08.2023.
u 07:00

Vila se proteže na četiri etaže: podruma, prizemlja, orvog i drugog kata. Podrum osim što služi kao garaža i strojarnica, dakle kao servisni dio, ujedno je i prostor u kojem je smještena konoba kao stvorena za uživanje s dragom ljudima tijekom cijele godine

Luksuzna vila koju je projektirao arhitekt Zoran Jerčinović. smještena je u pitoreskonom mjestu Pobri, tek dva kilometra od Opatije. Ukupna površina kuće je 250 m2, a smještena je na parceli od 370 m2.
 



Vila se proteže na četiri etaže: podruma, prizemlja, prvog i drugog kata. Podrum osim što služi kao garaža i strojarnica, dakle kao servisni dio, ujedno je i prostor u kojem je smještena konoba kao stvorena za uživanje s dragom ljudima tijekom cijele godine.


U prizemlju se nalaze dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, teratana, vešeraj te prostrana terasa. Prvi kat rezerviran je za dnevnu zonu, točnije za open space dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, još jednu spavaću sobu s kupaonicom te spremište i terasu.


Drugi kat posebno je veleban, na njemu je smješten penthouse koji uključuje  i raskošnu spavaću sobu s kupaonicom, a glavni adut je izlaz na krovnu terasu s infinity bazenom.
 

Pogled od 180 stupnjeva na južnu stranu s pogledom na more pruža se sa čak 3 terase, dok je dodatna terasa sa sjeverne strane zamišljena kao zona za opuštanje ili pak za roštilj i druženje.
 

Oko cijele vile je postavljen kamen tlakavac, a ispred kuće ima mjesta za 2 automobila.
 

U cijeloj kući postavljeno je podno grijanje,  vrhunska aluminijska stolarija s kliznim stijenama postavljena je na cijeloj kući, tu su i protuprovalna vrata, klime... Na podovima su pločice u imitaciji mramora dok su stepenice za prizemlje od pravog mramora iste nijanse.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar pendreck
pendreck
22:23 15.08.2023.

Da li može u 3 obroka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije