jednostavno savršena

Kuća s najljepšim potkrovljem posebno je čarobna u božićnom izdanju

Foto: Zara Home
1/11
15.11.2023.
u 09:37

Ove godine s ukrašavanjem su vlasnici krenuli ranije, a sve u prepustili dizajnerima iz brenda Zara Home koji su koristili mnoštvo detalja iz ovogodišnje blagdanske kolekcije. Dominiraju decentne prirodne dekoracije, puno svijeća, raskošno posuđe... Ukratko, sve potrebno da bi blagdanska bajka bila na visini zadatka

Kuća površine stotinjak kvadrata podijeljena je u dva dijela - u prizemlju se nalazi velika retro kuhinja s otvorenim policama koje se protežu od poda do stropa te ogroman dnevni boravak s blagovaonicom u kojoj domaćini često, a posebno u vrijeme blagdana, ugošćuju brojnu obitelj i prijatelje.

Foto: Zara Home

Na katu, točnije u potrkovlju, spavaći je dio i jednostavno je očaravajuć. Ova kuća svojim tlocrtom i dizajnom te zahvaljujući velikojkoličini prirodne svjetlosti šarmantna je u svako doba godine, ali posebno je čarobna u vrijeme Božića.

Foto: Zara Home

Ove godine s ukrašavanjem su vlasnici krenuli ranije, a sve u prepustili dizajnerima iz brenda Zara Home koji su koristili mnoštvo detalja iz ovogodišnje blagdanske kolekcije. Dominiraju decentne prirodne dekoracije, puno svijeća, raskošno posuđe... Ukratko, sve potrebno da bi blagdanska bajka bila na visini zadatka.

Foto: Zara Home

Atmosfera kojom prostor odiše je svečana i luksuzna, a prostor, kojim i inače dominiraju prirodni materijali, odiše prozračnošću i čistoćom iako je riječ o mnoštvu ukrasa postavljenih kroz cijelu kuću.

Foto: Zara Home

Ako volite ovakav svečan i decentan pristup blgdanskom uređenju doma, evo ideje koju se isplati prepisati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije