uređenje doma

Trendovi koje ćemo u 2022. voljeti u dnevnom boravku, veseli nas povratak boja

H&M Home
20.12.2021.
u 12:34

Zanimljive stvari događaju se s rasvjetom jer se vraćaju raskošni, skulpturalni lusteri koji prostoru daju dozu glamura neovisno o stilu uređenja

Dok sitno brojimo do kraja ove godine oči su nam svima uprte u trendove koji su najavljeni za 2022. Već smo pisali o glavnim trendovima koji će dominirati u godini pred nama, a sad smo se odlučili fokusirati na trendove koji se odnose na uređenje, mnogima najvažnije prostorije u domu, dnevnog boravka.

Foto: BoConcept

Neutralni tonovi koji su se u našim domovima udomaćili u posljednje dvije godine ne planiraju posustati ni u 2022., ali ipak će dobiti injekciju boje. Prije svega plave i zelene koje su već sada ponijele titule boja godine. Obje ove boje djeluju smirujuće pa ne čudi da će biti mnogima izbor i u godini pred nama.

Foto: H&M Home

Tu su i smeđe nijanse koja su odlična protuteža svijetlim neutralnim tonovima, a naglasak je i dalje na prirodnim materijalima, prije svega drvetu. Zanimljive stvari događaju se s rasvjetom jer se vraćaju raskošni, skulpturalni lusteri koji prostoru daju dozu glamura neovisno o stilu uređenja.

Foto: H&M Home

U fokusu su i tepisi koji osim topline u prostor unose i karakter, posebno ako izbor padne na raskošne tepihe bogate teksture.

Trend su svakako i različite visine u prostru kojima se postiže dinamika pa je tako mudro uložiti u police, stoliće i komode različitih visina, naravno, bez pretrpavanja prostora!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije