povoljno i efektno

Ova vrtna garnitura biti će glavni hit ljeta, uredite cijeli balkon za samo 60 eura!

IKEA
30.07.2023.
u 07:00

Dizajn ove vanjske blagovaonske garniture – s tankim nogama i drvenim materijalom – daje lagan i prozračan izgled, te unosi toplinu u prostor. Kad vam ne trebaju, ili na balkonu želite, primjerice raširiti oprano rublje, stol i stolce samo sklopite i odložite uza zid

Mali balkon ne znači i malo stila, štoviše, na malom balkonu možete pokazati svu raskoš svog dizajnerskog talenta. Najvažnija stvar na koju trebate misliti prilikom uređenja balkona male kvadrature su dimenzije i maksimalna iskorištenost prostora. Tragajući za idealanom kombinacijom za male balkone, naišli smo na ovu neodoljivu kombinaciju iz Ikee koja u svojoj bazi, dakle stol i dva stolca, košta tek 60 eura.

1/17

Dizajn ove vanjske blagovaonske garniture – s tankim nogama i drvenim materijalom – daje lagan i prozračan izgled, te unosi toplinu u prostor. Kad vam ne trebaju, ili na balkonu želite, primjerice raširiti oprano rublje, stol i stolce samo sklopite i odložite uza zid.

Foto: IKEA

Ikeini dizajneri su, kako bi zaokružili priču, odabrali viseće biljke i rasporedili ih na takav način da daju učahureni, sobni osjećaj.  Vanjske police nisu samo za spremanje zaboravljenih posuda s biljkama – zašto ne biste izložili svoje biljke i pohranili predmete na vješt i inspirativan način? A najbolje od svega, za to vam može poslužiti strai ormarić za cipele, ili odbačeni komad kupaoniskog namještaja. Za šećer na kraju dodajte lampice koje će stvoriti romantičnu atomosferu!

Ako je balkon tijekom dana izložen suncu, obavezno dodajte i suncobran kako biste bili sigurni i vi, ali i biljke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije