INTERIJER ZA PET

Neodoljiva kamp-kućica koja pršti osobnošću

Mandi Gubler
29.08.2020.
u 07:00

Nije u pitanju stereotipna kamp-kućica nego pravi pravcati dom!

Ako ste mislili da su kamp-kućice simboli ljetovanja iz 80-ih godina prošlog stoljeća te da tamo trebaju i ostati, možda ćete promijeniti svoje mišljenje kada vidite što je kreativka Mandi Gubler napravila od svoje.

Vješta u pretvaranju svakodnevnih predmeta u posebne te mnogim preinakama u svom domu, autorica bloga Vintage Revivals odlučila je stvoriti "dom podalje doma" u kamp-kućici, kako bi mogla u njoj uživati na obiteljskim putovanjima. I to je uspjela.

Foto: Mandi Gubler

Kada zavirite u ovu kamp-kućicu, nećete pronaći ništa što biste očekivali. Interijer je svježe bijel te prošaran pastelnim bojama. Sjedalice u "blagovaonici" sama je izradila po mjeri u rozoj boji, a žute zidove ručno je oslikana kako bi unijela sunce u ovaj maleni prostor.

Foto: Mandi Gubler

Dom nije dom bez biljaka! To će reći svaka osoba koja obožava provoditi vrijeme unutar svoja četiri zida, a teško da nešto može osigurati bolju domaću atmosferu od malo zelenila. Tako je Gubler nanizala sukulente i malene paprati na posebnu povišenu policu, koju je sama izradila.

Foto: Mandi Gubler

U kućici su bili postavljeni ormarići u kuhinji, no i njih je uklonila kako bi povećala prostor i dobila dojam prozračnosti. Tako su police otvorene i pregledne.

Foto: Mandi Gubler

"Složeni dizajn i skupi materijali mogu se lakše koristiti kada imate na raspolaganju manje četvornih metara. Moj suprug i ja smo ručno izrezali svaki komad drveta za podne obloge u samo dva dana!", objasnila je Gubler za časopis Country Living.

Foto: Mandi Gubler

Foto: Mandi Gubler

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije