ljeto u gradu

Predahnite od svakodnevice na jednoj od najljepših terasa u Zagrebu

28.08.2020.
u 06:55

Predivni otmjeni interijer restorana O'brok, koji je smješten u rodnoj kući književnika Augusta Šenoe, uz pripadajući atrij unutar kojeg se nalazi čarobna terasa, sakrivena od pogleda, a istovremeno prozračna i stvorena za ugodna druženja, ovog se ljeta ponovno nametnula kao inovativno hit gastronomsko utočište

Na jednoj od najljepših terasa u gradu, na dobro poznatoj staro zagrebačkoj lokaciji , u restoranu O'brok, na Langovom trgu 6, mnogo je razloga zbog kojih biste trebali posjetiti ovaj gastro kutak i iskoristiti priliku ljetnog izlaska gradom. Ljetne večeri u O'broku predstavljaju zanimljiv eno-gastro program i idealan su odabir za opušteni provod i produžetak ljetnog raspoloženja.

Predivni otmjeni interijer restorana O'brok, koji je smješten u rodnoj kući književnika Augusta Šenoe, uz pripadajući atrij unutar kojeg se nalazi čarobna terasa, sakrivena od pogleda, a istovremeno prozračna i stvorena za ugodna druženja, ovog se ljeta ponovno nametnula kao inovativno hit gastronomsko utočište.

Osim privlačnog interijera i lokacije, program ljetnih večeri u O'broku osvaja zavidnom paletom pića, a tanjur u O'broku obiluje pravim domaćim delicijama. Jelovnik je prilagođen ponudi sezonskih namirnica te je nadopunjen i nekim novim jelima, kao što su trenutno vrganji. Vrganj je jedna od najcjenjenijih gljiva, pa su u O'broku posebno ponosni na novi jelovnik koji je upotpunjen raznovrsnim jelima s ovom omiljenom ljetnom delicijom.

U skladu sa svim epidemiološkim preporukama i uz najviše higijenske standarde, a nudeći jedan drugačiji doživljaj i specifičnu gastronomsku ponudu, ljetne večeri u O'broku idealne su ako se želite opustiti i uživati u posebnoj atmosferi, vrhunskoj hrani i premium pićima po promotivnim cijenama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije