ONLINE ODRED ZA ČISTOĆU

Nemate vremena za čišćenje doma, a ne znate kome se obratiti?

čišćenje
Foto: Thinkstock
1/6
25.05.2016.
u 13:02

U Hrvatskoj je odnedavno, zahvaljujući tvrtki Servisar moguće putem interneta, uz samo nekoliko klikova mišem dogovoriti čišćenje doma

Svima nam je iz vlastitog iskustva poznato kako je danas sve teže balansirati vrijeme između poslovnog i privatnog života. Uz svakodnevne obveze, slobodno vrijeme je postalo dragocjenije i svi tražimo način kako ga provesti što kvalitetnije.

Kako bi proveli svoje slobodno vrijeme što korisnije, a ne samo u pospremanju stvari (odjeće, obuće, sitnica, suđa...) na njihovo mjesto, brisanju prašine i podova te usisavanju ili vam je dom u takvom neredu da vam ne bi bio dovoljan cijeli vikend da ga očistite, vrijeme je da razmislite o profesionalnoj pomoći koju ćete dogovoriti putem interneta!

Naime, online kupovina je postala naša svakodnevnica koja nam olakšava život i skraćuje potrebno vrijeme za izvršavanje obveza; od kupnje aviokarata pa sve do prehrambenih proizvoda, sve češće koristimo dostupnost usluga i proizvoda iz našeg doma. Dakle, odnedavno u Hrvatskoj možete putem interneta pronaći svoj idealan odred za čistoću i napraviti rezervaciju.

Tvrtka SERVISAR prva u Hrvatskoj omogućuje online rezervaciju čišćenja privatnih kućanstava i turističkih smještaja. Od sada je moguće u samo nekoliko klikova ugovoriti čišćenje stana, kuće ili apartmana. Na primjer, dvosobni stan od 50m2 može biti čist za cijenu već od 130,00 kn. Trenutno je usluga dostupna na području Zagreba, Poreča, Pule, Rovinja i Umaga.

Foto: Promo

Kako funkcionira SERVISAR?

Posjetom na web site www.servisar.eu korisnik odabere lokaciju, termin, veličinu objekta i željene usluge. Plaćanje se odvija online, karticom ili virmanom, a SERVISAR pronalazi odgovarajućeg čistača ili čistačicu ovisno o zahtjevima kupca. Kupac dobije obavijest koja sadržava ime i sliku osobe koja dolazi na adresu, a nakon čišćenja ocjenjuje kvalitetu čišćenja.

Tko su SERVISAR čistači?

SERVISAR čistačice i čistači su prošli detaljnu provjeru i obuku po njemačkim standardima čistoće. Također, u slučaju nezgode ili štete pri izvršavanju usluge, svi izvoditelji su osigurani. SERVISAR im omogućuje poštenu isplatu, izlazak iz sive ekonomije, a kupcima je garantirana kvaliteta za pristupačnu cijenu.

- Nakon pozitivnih iskustava u Njemačkoj, otkuda je naš partner s kojim smo ovdje pokrenuli posao, bio namj je cilj i na hrvatskom tržištu primijeniti ovaj uspješan i novi vid čišćenja. I to na na legalan i transparentan način tako da kupci dobiju jednostavan pristup profesionalnim čistačima, a osobama koje su dosada radile na 'sivom tržištu' omogućimo da rade na pošten, siguran i legalan način. U ovo kratko vrijeme koliko poslujemo, već primijećujemo veliki interes za naše usluge - rekao nam je Josip Šomin, direktor tvrtke Servisar.

Komentara 1

IM
Ivica_Maric
14:19 25.05.2016.

Baš super, svaka pomoć u kući zvuči dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije