Hit komad

Jedna lampa koja će vam promijeniti život. Pali se i gasi dodirom, a košta manje od 35 eura

Zara Home
11.02.2024.
u 07:00

Ključ uspješnog dizajna rasvjete u interijeru je slojevita rasvjeta. To znači kombiniranje različitih izvora svjetla kako bi se postigla ravnoteža između funkcionalne i dekorativne svjetlosti. Upotreba stropnih, podnih, zidnih i stolnih svjetiljka može stvoriti dinamične i privlačne interijere

Rasvjeta je jedan od najvažnijih aspekata svakodnevnog života. Bez obzira nalazili se u domu, uredu, na ulici ili bilo kojem drugom okruženju, svjetlo igra ključnu ulogu u oblikovanju našeg prostora, raspoloženja i percepcije okoline. No, danas, rasvjeta je mnogo više od puke funkcionalnosti, uz pomoć rasvjete svaki prostor možemo transformirati od običnog do izvanrednog i time stvoriti estetski privlačne, ali i ugodne interijere.

Foto: Zara Home

Rasvjetom možemo utjecati na percepciju prostora i time svojem interijeru pružiti kompletno novu dimenziju. Ipak lako je pogriješiti pa se dobar plan smatra prvim korakom u postavljanju rasvjete. Vrlo važno je odrediti njezinu svrhu kao i tip prostora koji preuređujemo, primjerice kuhinja zahtjeva snažno svjetlo, dok je u dnevnom boravku prioritet stvoriti ugodnu atmosferu za opuštanje.

1/11

Ključ uspješnog dizajna rasvjete u interijeru je slojevita rasvjeta. To znači kombiniranje različitih izvora svjetla kako bi se postigla ravnoteža između funkcionalne i dekorativne svjetlosti. Upotreba stropnih, podnih, zidnih i stolnih svjetiljka može stvoriti dinamične i privlačne interijere.

Foto: Zara Home

Dok biramo svjetlosne opcije koje odgovaraju našem stilu života, također trebamo razmišljati o ekološkom utjecaju. LED tehnologija i energetski učinkovite rasvjetne opcije izvrstan su izbor za uređenje interijera na ekološki prihvatljiv način.

Sad kad smo sve objasnili vrijeme je da vam predstavimo jednu, da dobro vidite, jednu lampu koja objedinjuje sve navedeno - riječ je stolnoj lampi iz nove kolekcije Zara Home koja dolazi s LED žaruljom, pali se i gasi dodirom i ima tri jačine svjetla. Dizajn je atraktivan, baš kao i cijena od 34,99 eura.

Komentara 1

Avatar razmaknica
razmaknica
05:26 12.02.2024.

U vizualnom i praktičnom smislu ističe se prekrasno ukomponiran kabel za napajanje -"punjenje" lampe. Milina ga je za vidjet. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije