prava prilika

Fan ste tihog luksuza, ali nemate novca za dizajnerske komade? Ova dva stolića čine se skupima, ali - nisu

H&M Home
10.02.2024.
u 06:55

Ako nemate novca za dizajnerski namještaj, a volite estetitku tihog luksuza koja trenutno dominira u svim sferama života, evo našeg prijedloga oko kojeg možete početi graditi svoju stilsku priču

Urediti dom s malo novca, a da izgleda skupo i luksuzno pravo je umijeće, ali, nije nemoguće. Ključno je znati prepoznati one komade koji odišu luksuzom, a ne koštaju puno. Ako nemate novca za dizajnerski namještaj, a volite estetitku tihog luksuza koja trenutno dominira u svim sferama života, evo našeg prijedloga oko kojeg možete početi graditi svoju stilsku priču.

Foto: H&M Home

Riječ je opravom biseru - pomoćnom stoliću od akacije koji je dio nove, proljetne kolekcije brenda H&M Home. Visoki stolić s malom, okruglom plohom promjera 25 centimetara osvaja jednostavnošću, bojom, i dakako, prirodnim materijalom jer drvo je ove godine jedan od najpopularnijih materijala kad govorimo o detaljima za dom. Stolić pridržava metalna noga, a baza je od mramora, još jednog prirodnog materijala koji je sinonim za lukusz. Ono na što valja paziti jest da mramor ne smijete čistiti agresivnim sredstvima.

Foto: H&M Home

Sad, kad smo vam sve rekli, dolazimo do najzanimljivijeg detalja u cijeloj priči - cijene. Cijena ovog elegantnog stolića koji će se lako uklopiti u svaki prostor je 84,99 eura.

Foto: H&M Home

No, nije ovaj stolić jedini koji će zadovoljiti kriterije tihog lukusuza u ovoj kolekciji. Tu je još jedan pomoćni stolić skulpturalnog oblika koji djeluje mnogo skuplje. Cijena mu je također 84,99 eura, a izrađen je od metala, ali šarm mu, osim dizajna daje bijela boja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije