cozy atmosfera

Jedina četiri jesenska detalja koji vam trebaju u domu, i prilično su povoljni

H&M Home
07.10.2024.
u 15:06

Smeđa je boja koja će se u jesenkim danima prirodno nametnuti, a tu boju u dom možete unijeti pomoću različitih elemenata – kako namještaja, tako i dekoracije

Prva asocijacija na jesen mnogima je topla dekica, paljenje grijanja i romantična, udobna atmosera. Naravno, uz jesen se veže i  zagasitija paleta boja. Smeđa je boja koja će se u jesenkim danima prirodno nametnuti, a tu boju u dom možete unijeti pomoću različitih elemenata – kako namještaja, tako i dekoracije. Posebno popularne su dekice u ovoj boji, a za postizanje slojevitosti u domu birajte one različitih tekstura. Za wow efekt upotpunite ih mekanim ukrasnim jastucima u podatnim tkaninama.

Foto: H&M Home

Drugi detalj koji se mora naći na jesenskoj listi su svijeće. Različitih dimenzija i oblika, svijeće će prostorije vašeg doma osvijetliti, a zbog specijalnih mirisa će utjecati na stvaranje nešto drugačije atmosfere. Kada je u pitanju jesen, najčešće se odlučujemo za mirise kao što su cimet, vanilija ili karamela. Međutim, tu su i svijeće koje su karakteristične po citrusnom mirisu te one koje su posebne po rustikalnom, bogatom mirisu šume.

Foto: H&M Home

Zbog nižih temperatura, jesen nas navodi da izvadimo debele posteljine i prekrivače i vratimo ih u spavaću sobu. Ipak, upravo one – zajedno s jastucima – mogu prostoriji pružiti dodatnu jesensku toplinu.

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije