TOP SAVJETI

5 prekrasnih buketa kojima ćete momentalno podignuti izgled svog doma

božuri cvijeće
Shutterstock
20.04.2023.
u 14:16

Za aranžmane ne morate nužno koristiti cvjećarsku spužvu, slojeve kamenčića ili ukrasno šiblje

Ima li što ljepše od piktoresknog buketa svježeg cvijeća nasred stola u blagovaonici ili dnevnom boravku? Za aranžmane ne morate nužno koristiti cvjećarsku spužvu, slojeve kamenčića ili ukrasno šiblje – neka samo cvijeće bude zvijezda vaze.

Donosimo savjete cvjećara Erica Buterbaugha, čiji mirisni aranžmani redovito ukrašavaju domove poznatih kao što su Gwyneth Paltrow i Demi Moore, kako napraviti pet "vrućih" cvjetnih aranžmana kada se temperature penju. On je ponudio potpuno "ogoljene" savjete - koristite samo cvijeće!

Božuri

"Božuri boje lososa upareni sa staklenom vazom crne boje izgledat će vrlo šik po noći", tvrdi Buterbaugh. Ovo je cvijeće vrlo popularno za vrijeme ljetnih mjeseci jer cvate cijelu sezonu.

Ako ne možete pronaći božure ove nijanse, tada je svijetlorozi biti jednako impresivni.

Foto: The Bouqs Company

Hortenzije

Buket bijelih hortenzija sloite u prozirnu staklenu vazu i "prošarajte" bijelom tibetanskom ružom kako biste kreirali zadivljujući aranžman za stol, idealan za ljetno vjenčanje.

Foto: The Bouqs Company

Pink Floyd ruže

"Aranžman od Pink Floyd sorte ruža s akcentnim minijaturnim ružama ružičaste boje u prozirnoj vazi i zamotane zelenim lišćem svakako će biti tema za razgovor na bilo kojem događanju jer je tako jarak i oduzima dah", tvrdi cvjećar poznatih Buterbaugh.

Foto: The Bouqs Company

Tulipani

Tulipane aranžirajte individualno u cilindrične visoke čaše kako bi najbolje došli do izražaja. Ova cvjetna poslastica idealna je za stolove koji su "natrpani".

Foto: The Bouqs Company

Bijele ruže

"Jedan od meni omiljenih aranžmana je onaj mali s bijelim ružama, bez ičega drugog. Jednostavnoi zrači elegancijom", zaključio je Buterbaugh.

Foto: The Bouqs Company

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije