Spašavaju biljke

Zbog biljaka u lošem stanju nastala klinika za oporavak!

Zbog biljaka u lošem stanju nastala klinika za oporavak!
Foto: Dom i vrt
1/3
28.11.2012.
u 19:36

Čitateljica iz Dugog Sela u svome domu otvorila je pravu malu kliniku za oporavak biljaka.

Iz Dugog Sela na našu mail adresu stiglo je i pismo čitateljice Vanje Zorić. Prvo piše kako je vrlo rado posjetila našu internetsku stranicu.

U nastavku opisuje i kako je zajedno sa svojom kćerkom u svome domu otvorila pravu malu kliniku za oporavak biljaka. Prenosimo njezino pismo:

Svu ljubav i pažnju biljke su prepoznale i uzvratile prekrasnim cvijećem

– U proljeće ove godine u supermarketima smo moja kćerka i ja ugledale biljke u jako lošem stanju, a prodavale su se za vrlo simboličnu cijenu. Odlučile smo ih spašavati, kupovale smo ih i njegovale. I tako je nastao naš sanatorij za biljke, nazvali smo ga erbotorium – piše naša čitateljica. I sve biljke koje su tako kupile lijepo su se oporavile.

– Na našu ljubav i pažnju biljke su uzvratile prekrasnim cvjetovima i lišćem. U to se možete uvjeriti i na fotografijama koje šaljemo. A najskuplja biljka koju smo tako kupile koštala je 10 kuna, bio je to stephanotis. Bile su cijelo ljeto na balkonu, sada smo ih smjestili u dnevni boravak pored prozora. Ovo je i njima i nama prva zima, budući nikada prije nisam njegovala cvijeće. Pratim njihovo stanje i nadam se da ćemo uspješno prezimiti do proljeća, kada jedva čekam da izađemo ponovno na balkon. Svaki vaš savjet je dobrodošao, jer osim ljubavi i pažnje nemam puno znanja, iako marljivo proučavam uvjete za svaku moju štićenicu – objašnjava naša čitateljica V. Zorić u svom pismu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije