Nagradni natječaj

U svom vrtu Ljiljana Đura budna sanja

U svom vrtu Ljiljana Đura budna sanja
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/5
22.06.2013.
u 00:21

Svoje pisma i slike i dalje nam možete slati na našu adresu domivrt@vecernji.net , uz naznaku Živica iz snova.

Čitateljica Ljiljana Đura travnjak u svom vrtu u Kloštar Ivaniću od sada će uređivati i Stihl električnom kosom. Kao prvoj pobjednici natječaju kojeg organiziramo u suradnji s Unikomerc uvozom, generalnim zastupnikom Stihl i Viking proizvoda za Hrvatsku, nagradu joj je uručila Ivana Popović.

– Od mojih deset javora najdraži mi je acer rubrum – rekla nam je čitateljica, dodajući da svake godine zasadi nešto novo. Ideje dolaze same, neke i preko noći.

– Oduševile su me boje iz filma "Ja ću budan sanjati" pa sam odmah pomislila da i ja mogu imati nešto tako – ispričala nam je gospođa Ljiljana, a kao dokaz pokazala orah kroz čiju se krošnju isprepliće ljubičasta albicija.

– Izrasla mi je iz koštice, a u toj ljepoti najviše uživaju susjedi, koji sve i najbolje vide – kaže naša čitateljica. A na vrtu u 3000 kvadrata smjestilo se mnoštvo biljaka - klematisi, ljubičice. čuvarkuće, dud pendula, liquidambar, japanska jabuka, žuta magnolija bršljani, lozice, hortenzije, lavanda, ruže pokrivačice, cedar, drvenasti božur. I o svemu tome brine se cijela obitelj, jer posla ne nedostaje. Uz ukrasno bilje zasađeno je u vrtu i puno voćki. Tu su višnje i trešnje, koje su i cijepljene, kruške, šljive, mušmula. A kad poželi još malo mira, naša čitateljica sluša pjesmu vjetra koji se igra borovim iglicama.

A nakon dodjele prve električne kose, još malo završava i naš drugi nagradni natječaj Živica iz snova. Slike svojeg vrta i žive ograde poslala nam je i Božana Tenji iz Belog Manastira.

Živa ograda u vrtu Božane Tenji

– Naš vrt nije velik, ali ga uređujemo već godinama s velikom ljubavlju i uživamo u njemu. Bilo nam je važno da imamo drvo, vodu, kamen, šljunak, trsku, prirodne materijale koji će se lijepo uklopiti – piše nam čitateljica. Svoje pisma i slike i dalje nam možete slati na našu adresu domivrt@vecernji.net, uz naznaku Živica iz snova.

NE PROPUSTITE: Mirjana sama uređuje i šiša 150 tuja kolumni

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije