Zeleni sajam

Tri dana uživanja u domaćim proizvodima

Tri dana uživanja u domaćim proizvodima
Foto: Dom i vrt
1/4
19.09.2013.
u 08:18

Najviše su posjetitelja privukle radionice, zbog praktičnih savjeta lako primjenjivih u vlastitom domu, dok su mlađi crtali s Pčelicom radilicom

Vikend koji je iza nas Zagrepčani, ali i brojni gosti glavnoga grada koje je put odveo u Kaptol centar, pamtit će po prvom Zelenom sajmu u organizaciji tjednika Dom&Vrt Večernjeg lista, Centra Kaptol i Zagrebačke banke. Cilj Zelenog sajma bio je približiti domaće proizvođače ekoproizvoda domaćoj publici pa se na štandovima tako našlo egzotično voće i povrće, magareće mlijeko, ulje od konoplje, prirodna kozmetika, sadnice začina...

Osim što su mogli kušati i kupiti spomenute proizvode, posjetitelji Zelenog sajma mogli su uživati i u brojnim poučnim radionicama. Primjerice onoj Zdenke Kocmur koja je na licu mjesta pokazala kako sami, možete napraviti piling od sastojaka iz svoje kuhinje. Luka Musić je pak u svojoj dvosatnoj prezentacijskoj radionici objasnio osnove brige o bonsaiju uz mnoštvo praktičnih savjeta. Homeopat Ivan Lesinger privukao je pak mnoge predavanjem o ljekovitim svojstvima samoniklog bilja, dok je dizajnerica interijera Mirjana Mikulec pokazala kako možete efektne posude za začine izraditi sami, brzo i jeftino.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije