UŽIVANCIJA

Sve što vam treba za opušteno ljeto!

Shutterstock
12.06.2017.
u 08:01

Uživanje je zajamčeno uz ove obavezne ljetne rekvizite

Bez obzira na koji ste način naumili provesti ovo ljeto, sigurni smo da je svima isti zajednički nazivnih: opušteno i s puno uživancije! To za mnoge podrazumijeva različite stvari... Dok će neki jedva dočekati pobacati stvari u kovčege, nestati iz grada i u hipu se pojaviti na jadranskoj obali, drugi će se povući u tišinu i smiraj svoje vrtne oaze i prepustiti čarima ljeta u hladu koji pružaju biljke o kojima su se tako marljivo brinuli tijekom godine da bi sada mogli u njima uživati.

Uvjereni smo da već imate svoj scenarij kako ćete provesti ljeto. Kako bismo vam pomogli, donosimo pregled nekoliko obaveznih "ljetnih rekvizita" koji mogu biti od velike pomoći.

Za lijeno lješkarenje u vrtu i na bazenu uvijek pronađite barem malo vremena. Trebat će vam piće u ruci, sunčane naočale i dobra knjiga! Ljubitelji dizajna zaljubit će se u ovu elegantnu ležaljku - Zebra 899 kn.

Foto: Zebra, 899 kn

Morske radosti zagarantirane su jer nam se smiješi vruće ljeto. Otplutajte na obaveznom luftiću-kolutu sezone brenda Bigmouth. Tko može odoljeti slasnoj lubenici?! Kolut u obliku predimenzionirane lubenice dostupan je u trgovini Soho za 179 kn.

Foto: Soho

Zašto bi i ručnici bili dosadni i nimalo kreativni? Produljite sezonu jagoda ovim razigranim ručnikom ili upečatljivim dezenom Sugar Skulla. Oba su ručnika dostupna u trgovini Soho za 199 kn.

Foto: Soho

Foto: Soho

Esposa ručnici za plažu neodoljivi su sami po sebi. Lesnina, trenutno 199 kn, inače 299 kn.

Esposa ručnik za plažu, Lesnina, trenutno 199 kn, inače 299 kn
Foto: Lesnina

Nema niti jedne prave vrtne zabave bez dobrog roštilja. Predlažemo inovativno rješenje Jag Grilla koje će privlačiti poglede, ali i omogućiti istovremeno pečenje svega - i mesa i povrća odjednom! Što je najbolje, sve će namirnice biti gotove istovremeno i ništa se neće ohladiti dok čekate da se "druga tura" ispeče. Gosti mogu i sjesti za stol izrađen od bambusa i sami prepiremiti svoj roštilj, kako jedan kuhar ne bi morao odraditi sav posao.

Foto: Promo fotografija

Da vam se omiljene zabave uz roštilj, zbog čišćenja rešetke, ne bi pretvorile u noćnu moru, isprobajte ove  trikove čišćenja rešetki.

Dobar vrtni blagovaonski stol okosnica je svakog objedovanja u vanjskom okruženju. Budući da se ploče mogu preklopiti i skinuti, veličinu stola ÄPPLARÖ možete jednostavno prilagoditi svojim potrebama i broju gostiju. Također, sadrži rupu za stalak suncobrana. Dostupan je u setu s četiri stolca IKEI za  2.794,60 kn.

Kako biste nesmetano uživali u obiteljskom druženju bez bojazni od sunca, nezaobilazan je veliki suncobran. Viseći suncobran Drammen ima promjer 285 cmi dostupan je u Jysku po trenutno akcijskoj cijeni od 500 kn, inače 899 kn.

Foto: Jysk

Ako nemate puno mjesta u dvorištu ili vrtu za veliku ljuljačku, odaberite onu viseću atraktivnog dizajna koji podsjeća na krušku: Bauhaus, 1990 kn.

Foto: Bauhaus, 1190 kn

Stvorite prekrasan ugođaj na otvorenome uz pomoć Solvinden LED rasvjetnog lanca: oko vrtne staze, na terasi ili balkonu. Dostupan je u IKEI uz cijenu od 249 kn.

Foto: IKEA

Što je ljetna terasa bez fenjera? Odaberite svoju boju i postavite ih uz vrtnu stazu, neka vise sa stropa balkona ili iz krošnji drveća. Set Bieter sastoji se od tri lampiona izrađena od čelika i stakla. Dostupni su u Jysku za 79,95 kn.

Foto: Jysk

Nažalost, uz puno dobre zabave i uživanje na otvorenom ponekad dolazi i napast zvana komarci! Neizdrživ svrbež, crvenilo i otok mogu u roku keks pokvariti svu zabavu u kojoj smo uživali do trenutna prije. Ako su i vaš dom i vrt mjesto na kojem s njima redovito vodite bitke, pročitajte nekoliko jednostavnih savjeta za rješavanje problema s komarcima na prirodan način.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije