Nagradni natječaj

Šaljite nam slike svoje okućnice – najljepše nagrađujemo!

Šaljite nam slike svoje okućnice – najljepše nagrađujemo!
Foto: Thinkstock
1/4
02.05.2013.
u 11:04

Želite li sudjelovati i osvojiti električne kose i kosilice koje će vam pomoći da lakše uredite svoj vrt, pokažite nam što ste sve napravili. Nabavili ste novu vrtnu garnituru, izradili vrtno jezero, posijali novi travnjak, zasadili novu živicu, ukrasno drveće ili grmlje. Naš e-mail je domivrt@vecernji.net

Lijepo i sunčano vrijeme zamijenilo je hladne i kišne dane, a radovi u vrtovima i okućnicama u punom su zamahu. Uređuje se, kosi, sije i sadi. I samo oni koji sve to rade iz ljubavi i želje da uživaju u lijepom i šarenom znaju koliko truda treba uložiti da bi se ostvarilo sve što su zamislili. Za sve njih Večernji list u suradnji s Unikomerc-uvozom, generalnim zastupnikom Stihl i Viking proizvoda za Hrvatsku, i ove godine organizira nagradni natječaj.

Želite li sudjelovati i osvojiti električne kose i kosilice koje će vam pomoći da lakše uredite svoj vrt, pokažite nam što ste sve novo napravili. Svibanj je mjesec u kojem u vrtu ima najviše radova pa vas pozivamo da nam pokažete kako on izgleda u vašem ukrasnom vrtu. Koje cvijeće ste zasadili, a što je već procvjetalo. Nabavili ste novu vrtnu garnituru, izradili vrtno jezero, posijali novi travnjak, zasadili novu živicu, ukrasno drveće ili grmlje.

Opišite nam kako ste to sve napravili, gdje ste pronašli ideju, tko vam pomaže u uređenju vrta i koliko vremena vam treba za njegu svega što ste zasadili i zasijali.Naš nagradni natječaj otvoren je do kraja svibnja, a na završetku odabrat ćemo čitatelja koji se najviše trudio, koji je pokazao da nije lako biti vrtlar. Pobjednike će dobiti električnu kosu Stihl FSE 31. Lagana i vrlo spretna električna kosa s podesivom ručkom prikladna je za trimanje rubova travnjaka i za košenje putova i stepenica. Nakon što proglasimo prvog dobitnika ili dobitnicu, nastavljamo nagradni natječaj pa marljivo radite i sve bilježite. Fotografije svojih vrtova i okućnica, uz opis svega što ste radili, šaljite na adresu domivrt@vecernji.net

Šaljete li poštom, naša adresa je Večernji list, za Dom i vrt, Oreškovićeva 6H/1. Ne zaboravite nam poslati i svoje podatke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije