Cvjetni kutak u domu

Prisvojila odbačeno drvo života i vratila ga u život

Prisvojila odbačeno drvo života i vratila ga u život
Dom i vrt
22.11.2013.
u 00:00

I u svojoj sobi naša čitateljica, ljubiteljica prirode, uživa u biljkama o kojima se brine četiri godine

Ljubiteljica sam prirode i volim i u svojoj sobi uživati u biljkama koje su posvuda oko mene. Drvo života koje imam netko je odbacio pa sam ga prisvojila i udahnula mu novi život. Već četiri godine uživam sa svojim biljkama, piše nam Ana Šokčević iz Zagreba, prijavljujući se na natječaj Cvjetni kutak u vašem domu.
Neke biljke dobila je na poklon, zalijeva ih jednom tjedno, pazi da imaju puno svjetla i drži ih podalje od psa Levija. Posebno jer je nedavno na površinu stavila glinene kuglice koje će zadržavati vlagu. Pohvalila nam se i da je uspjela dobiti parcelu gradskog vrta u Sopotu, gdje će s velikim zanimanjem i zadovoljstvom uzgajati trajno cvijeće koje je već sada procvjetalo u njezinom prvom vrtu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije