Nagradni natječaj

Najljepše čarolije iz vašeg vrta

Najljepše čarolije iz vašeg vrta
Dom i vrt
11.07.2013.
u 16:48

Javite se na naš novi nagradni natječaj i otkrijte čarobne detalje koji se nalaze u vašim dvorištima i privlače poglede

Kad smo u prošlom broju objavili da je pobjednica nagradnog natječaja Živica iz snova naša čitateljica Milka Damjanović iz Strizivojne, pozvali smo vas da i dalje uređujete i njegujete svoje vrtove te sakupljate slike jer vam pripremamo još iznenađenja.

U suradnji s Unikomerc uvozom, generalnim zastupnikom Stihl i Viking proizvoda za Hrvatsku, organizirali smo još jedan nagradni natječaj. Nazvali smo ga Čarobni detalji, a vaš je zadatak jednostavan i lagan. Samo trebate otkriti i nama i ostalim čitateljima priloga Dom i vrt što se to čarobno krije u vašim vrtovima.

Možda je to neki čarobni cvijet, koji svojom čarolijom privlači ptice, leptire ili druge životinje. Možda je to čarobna sjenica čijoj čaroliji pridonose biljke koje ste zasadili oko nje. Može to biti i čaroban dvosjed, koji svojim šarenilom privlači poglede prolaznika, a mirisima posjetitelje koji dolaze u vaš vrt. Možda je to i neki čarobni grm, koji je čaroliju doživio u vašim rukama jer ste u njegovo oblikovanje i uređenje uložili svu svoju umješnost. Može to biti i čarobna posuda, u koju ste zasadili cvjetnu čaroliju. Opišite nam detalje vrtnih čarolija, kako su nastali i otkud vam ideje za njih. Napišite nam gdje ste nabavili čarobne posude u kojima rastu i cvjetaju vaše biljke, jeste li ih sami uzgojili.

Naš stručni žiri, u kojem su predstavnici Unikomerc uvoza i redakcije Večernjeg lista, odabrat će najbolju vrtnu čaroliju. Pobjednika očekuje i vrijedna nagrada, motorna kosa Stihl FSE 41, koja će dobitniku pomoći da njegov vrt bude još čarobniji i ljepši. Svoja pisma i fotografije vrtova i čarobnih detalja šaljite na već poznate adrese. Šaljete li mailom, adresa je domivrt@vecernji.net. Možete nam slati i pisma, uz fotografije na cd-u. Adresa redakcije je Večernji list, Oreškovićeva 6H, Zagreb, uz napomenu Za Dom i vrt, nagradni natječaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije