Poklon-bon

Nagrađujemo! Šaljite nam fotografije vašeg cvijeća!

Nagrađujemo! Šaljite nam fotografije vašeg cvijeća!
Dom i vrt
03.02.2013.
u 20:21

Naša nagradna igra traje, a vaše slike i opis očekujemo na domivrt@vecernji.net

Iako od proljeća do jeseni nije u svojoj kući, čitateljica Eva Medved ne odriče se cvijeća. Zato je nova dobitnica poklon-bona Vrtnog centra Kalija.

U vašem domu cvjetaju razne biljke ili raste egzotično cvijeće. Sami ga razmnožavate ili vam je procvjetala biljka koja baš ne cvate često. Imate zimski vrt, pokažite nam što raste u njemu, što ste zasadili, gdje ste to nabavili i kako ste svoj vrt uredili. Opišite nam što ste sve zasadili, što vam je procvjetalo, kako njegujete svoje cvijeće, otkrijte nam tajnu svoga uspjeha. Slikajte svoje biljke, pošaljite na našu mail adresu domivrt@vecernji.net

>>Najljepši zimski vrt obitelji iz Remeta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije