Centar Kaptol

Ljubitelji zdrave hrane ovaj sajam ne smijete propustiti!

Ljubitelji zdrave hrane ovaj sajam ne smijete propustiti!
Dom i vrt
12.09.2013.
u 10:00

Za vas smo pripremili i degustacije domaćih proizvoda, te igraonice za najmlađe tijekom subote i nedjelje

Svi ljubitelji zdrave hrane, organskih proizvoda i provjerene domaće proizvodnje trebali bi nam se pridružiti na Zelenom sajmu koji se od petka, 13. rujna, do nedjelje, 15. rujna, održava u Centru Kaptol. Zeleni sajam, koji organizira tjednik Večernjeg lista Dom&Vrt u suradnji sa Zagrebačkom bankom, nudi vam jedinstveni spoj šopinga, radionica, eduakcije i nagradnih igara. Sajam će svečano biti otvoren u petak u 16 sati, a svoje će proizvode, po akcijskim cijenama, ponuditi deseci izlagača. Subota je rezervirana za radionicu Zdenke Kocmur koja će sve zainteresirane uvesti u svijet prirodne kozmetike pokazujući kako u vlastitu domu možete pripremiti kremu idealnu za svoj tip kože... U 14 sati počet će radionica o brizi o bonsaiju. Tijekom dana mališani će uživati u radionici "Pčelica radilica". Nedjelja, osim iskustva šopinga i degustacija, nudi također atraktivne radionice. U 11 sati od Ivana Lesingera saznat ćete sve o ljekovitom bilju, a u 14 sati uradi sam radionicu održat će Mirjana Mikulec. Također, i u nedjelju je za najmlađe organizirana edukativna igraonica.

OPG CIGANOVIĆ - kreme i sapuni od magarećeg mlijeka

OPG Ciganović iz Ivanić Grada na Zelenom sajmu će izlagati i prodavati sapune i kreme od magarećeg mlijeka. Više o tim ambicioznim domaćim poduzetnicima i njihovim proizvodima saznajte na www.magare.hr.

ULJARA PRESEČKI nudit će bučino ulje

Uslužna uljara Presečki iz Vidovca svim će posjetiteljima nuditi prvoklasno bučino ulje te educirati o tome u kojima ga je jelima najbolje koristiti i koje su prednosti tog ulja.

VINOGRADARSTVO PAVLIN - stručnjaci za barmet

Vinogradarstvo i podrumarstvo Pavlin iz Samobora tijekom tri dana sve će posjetitelje upoznati s bermetom koji će i izlagati i prodavati. Svi zainteresirani više mogu saznati na www.izletiste-pavlin.com.

SAPUNOTEKA će zadiviti sapunima od maslina

Sapunoteka iz Šibenika na svom će štandu svim posjetiteljima nuditi prirodne sapune izrađene od maslinova ulja. Zanima li vas više o izlagačima i njihovim proizvodima bacite oko na www.sapunoteka.com.

AGROREX - domaće smilje, lavanda...

OPS Agrorex iz Klinča Sela sve će posjetitelje oduševiti izlažuči smilje, lavandu, ružmarin i sadnice trajnica. Dakako, osim što ćete moći kupiti sve te domaće proizvode, saznat ćete iz prve ruke kako se brinuti o tom bilju...

FRUGI - eko proizvodi od voća i povrća

Frugi d.o.o. iz Zagreba na svojem štandu za Zelenom sajmu izlagat će eko proizvode, voće i povrće te zdrave prerađevine. Više detalja potražite na www.kosaraikaseta.com-facebook.

ŠULOG će vas upoznati s egzotičnim voćem

Šulog d.o.o. iz Donje Bistre na svom će štandu izlagati egzotične vrste voća koje izvoze diljem svijeta. Neke od njih mnogi od vas imat će prvi put priliku upoznati. Više možete saznati na www.exotic-king.com.

OPG MILAN DOBREČEVIĆ upoznat će vas s japanskim javorom

OPG Milan Dobrečević iz MM Vrtovai-Zaprešić izlagat će japanski javot i sadnice te svima zainteresiranima strpljivo objašnjavati kako se brinuti o ovoj delikatnoj biljnoj vrsti.

DREZGA će vam pronaći idealnu kosilicu

Drezga d.o.o. iz Bestovja na Sajmu će sve ljubitelje vrtova i travnjaka upoznati s najnovijim modelima kosilica te svakom pojedincu ponuditi najbolje za njegove potrebe. Više saznajte na www. husqvarna.hr.

CANNABIO - saznajte sve o ulju konoplje

CannaBio d.o.o. je projekt čiji je cilj povratak na hrvatska polja nepravedno zanemarene biljke - industrijske konoplje i proizvodnja konopljina ulja te drugih proizvoda od konoplje. Upravo će hladno prešano konopljino ulje predstaviti na sajmu.

DAMJANA uvesti će vas u svijet prirodne kozmetike

Damjana d.o.o. gospođe Zdenke Kocmur, koja će u sklopu sajma održati i radionicu, izlagat će će prirodnu kozmetiku, kreme, sapune... Više o proizvodima i načinu proizvodnje saznajte na www.dajmana.hr.

OPG ANTO JURIĆ upoznat će vas sa stevijom

OPG Anto Jurić uz Velike Gorice sve će goste Zelenog sajma upoznati sa stevijom. Ta biljka, uzgojena u nas, izvrsna je zamjena za šećer i sladila i pritom je - zdrava. Više informacija potražite na www.opgantojuric.com.

PČELARSTVO ŽUGEC - sve od meda i bučino ulje

OPG Pčelarstvo Maja Žugec iz Ljubeščice posjetiteljima će na svom štandu nuditi autohtone proizvode od domaćeg meda i bučino ulje. Svi koji želite znati više pogledajte internetsku stranicu www.opg-zugec.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije