TRANSFORMACIJA

Kreativne ideje za pretvaranje vrta u maštovitu oazu

Shutterestock
08.07.2019.
u 07:11

Muku mučite s uređenjem vrta? Donosimo 12 ideja uz pomoću kojih možete zauvijek prekrižiti dosadu

Zapostavili ste svoj vrt i s povratkom sunčanih dana shvaćate kako mu se želite posvetiti. Ako zazirete od klasičnih i uobičajenih formacija biljaka ili standardnih tegli, na raspolaganju vam je pregršt ideja kako običan vrt i okućnicu transformirati u maštovito utočište.

Zaboravite na klasično slaganje dekorativnog cvijeća i svoje omiljene šarene krasotice posadite u predimenzionirane tegle u obliku čajnika. Stare gumene čizme u novoj ulozi dat će vašem vrtu ekscentričnu notu, a možete ih i objesiti - neka vise! Odbačene drvene palete prebojite i pričvrstite na zid: promjena vizue dobro će doći za stvaranje interesa. Zašto ne biste promijenili dimenziju i cvijeće ili začine izložili u potpunosti vertikalno?

Izložite svoje teglice kao prava mala umjetnička djela tako da ih odijelite u posebne okvire. Starom biciklu dajte novu zadaću: neka bude žardinjera! Zavirite u našu foto-galeriju i inspirirajte se!

1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije