MINI PROJEKT

Kamo sa svim vrtlarskim alatom? Napravite vrtnu klupu za organizaciju

Ana White - Ryobi Nation
01.07.2019.
u 09:21

Uz malo spretnosti i truda, možete izraditi ovu praktičnu i zgodnu klupu koja će sadržavati sve što vam treba za okućnicu

Na ovoj vrtnoj klupi možete odložiti sav alat koji vam je potreban za uspješan uzgoj bilja i cvijeća. Uredno i pregledno organizirajte lopatice, motike, grabljice, rukavice i kante za zalijevanje te ponosno izložite koju teglu s cvijećem. Na gornju plohu pričvrstite kukice o koje ćete okačiti sve predmete, a također možete na nju pričvrstiti dugačku čeličnu šipku na koju možete nanizati kukice.

Daske možete obojati kako biste dodatno ukrasili svoj vrt ili balkon ili, s druge strane, ostaviti u ovakvoj prirodnoj boji.

Foto: Ana White - Ryobi Nation

Detaljne nacrte s mjerama potražite na stranici Ryobi Nation, a za način izrade pogledajte video:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije