obavezno isprobajte

Isprobali smo sve prirodne recepte za rast biljaka, ovaj je uvjerljivo najbolji

H&M Home
16.08.2023.
u 06:00

Za vrijeme ljetnih vrućina možete svaki dan koristiti ovaj suspstrat za rast biljaka iz kućne radinosti, biljke će vam biti zahvalne

Uvijek i iznova tragamo za prirodnim sastojcima koji su povoljni i dostupni, a koji pomažu u njezi sobnog bilja. Otkrili smo tako da je infuzija za biljke, koja ih, doslovno, vraća u život, rastopljena tableta aspirina, znamo da je tekućina od kopriva odlična i kao prihrana i kao zaštita od brojnih štetnika. Sad imamo još jedan provjereni recept iz kućne radinosti koji ubrzava rast i cvatnju biljaka, a vrlo je jednostavan, točnije, sve što vam treba je običan kvasac.

Prihranjivanje biljaka pripravkom na bazi kvasca dat će brzo rezultate, tj., bujniji izgled sobnom bilju. Tajna kvasca leži u tome što sadrži bakterije koje su dobre za biljku, zatim fitohormone i vitamine - sve to pomaže biljci brži napredak.

Foto: H&M Home


Ako se želite okušati u prihrani biljaka kvascem evo što vam je činiti: Potrebno je 50 grama kvasca, 5 žličica šećera i 5 litara mlake vode. Sve sastojke pomiješajte i ostaviti dva do tri sata na toplom mjestu. Nakon toga promiješajte i pripravak je spreman za upotrebu. Zimi je dovoljno ovom smjesom zalijevati dva puta mjesečno biljku, a za vrijeme ljetnih vrućina možete to činiti svaki tjedan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije