NE PROPUSTITE

Iskoristite pogodnosti OTP Agro paketa i ostvarite uštede

otp agro paket
Foto: Promo
09.08.2016.
u 16:56

Ako obavljate neku od poljoprivrednih djelatnosti i imate otvoren račun u OTP banci, nudi vam se jeftinije i jednostavnije upravljanje financijama

Znate li da svojim financijama možete upravljati kvalitetnije, jednostavnije i uz niže troškove? Rješenje je u OTP Agro paketu OTP banke koji možete ugovoriti ako imate otvoren račun za redovno poslovanje u OTP banci i obavljate neku od poljoprivrednih djelatnosti!

Neke od pogodnosti ovog paketa su vođenje kunskog računa za redovno poslovanje bez naknade, Internet bankarstvo bez plaćanja mjesečne naknade za korištenje za jedan token, te 50 posto popusta na trošak naknade za obradu kreditnog zahtjeva bilo kojeg kredita (osim kreditnih linija kod kojih je naknada definirana ugovornim odnosom OTP banke i treće strane).

Kao korisnici paketa imate i 50 posto popusta na trošak naknade za obradu zahtjeva za izdavanje garancije, do 50 posto popusta na bezgotovinske naloge, 30 posto popusta na izvadak na papirnom mediju u poslovnici OTP banke, a možete ugovoriti Visa Business Electron karticu bez članarine i Visa Business karticu bez naknade na upisninu i s 50% popusta na članarinu.

Također, ugovaranjem OTP Agro paketa ostvarujete pravo na korištenje posebnih kreditnih linija namijenjenih isključivo poljoprivrednicima. Riječ je o Agro kreditima temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi, Agro kreditima za obrtna sredstva, Agro okvirnim kreditima korištenjem minusa po žiro računu, Agro investicijskim kreditima te Agro kreditima iz ponude HBOR-a.

Više informacija doznajte putem web stranice www.otpbanka.hr ili u vama najbližoj poslovnici OTP banke. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije