Nagrađujemo!

Imate li živicu iz snova, javite se na naš novi nagradni natječaj!

Imate li živicu iz snova, javite se na naš novi nagradni natječaj!
Foto: Thinkstock
1/2
30.05.2013.
u 12:46

Pobjednik našeg novog nagradnog natječaja osvojit će električne škare za živicu Stihl

Završava prvi nagradni natječaj koji smo, kao i dosadašnjih godina, organizirali s Unikomerc-uvozom, generalnim zastupnikom Stihl i Viking proizvoda za Hrvatsku. Još nam ostaje proglasiti pobjednika, a tko je dobitnik prve električne kose saznat ćete u idućem broju priloga Dom i vrt. Odluku nije bilo lako donijeti, na našu adresu stigli su brojni mailovi, a slike svojih vrtova slali ste nam i poštom. Mnogo je rada i truda uloženo u sve što ste ove godine zasijali i zasadili i čime ste obogatili vaše okućnice i cvjetnjake.

Kako smo najavili na početku našeg prvog natječaja, ti nije kraj. Stoga već najavljujemo novi natječaj, nazvali smo ga Živice iz snova. Očekujemo da nam pokažete kako ste uredili svoju živicu, ukrasno grmlje, kako ste ih oblikovali. Opišite nam gdje ste pronašli ideju, koliko vremena treba za uređenje vaše žive ograde. A pravo je vrijeme za njihovo uređenje, jer samo oblikovane živice daju vrtu poseban štih. Osim toga, zapuštene je živice kasnije puno teže urediti i oblikovati.

Pobjednik našeg novog nagradnog natječaja osvojit će električne škare za živicu Stihl HSE 51. Namijenjene su preciznom oblikovanju živice, grmova ili ukrasnog drveća, a njihovoj učinkovitosti pridonose i laserski obrađeni noževi. Vrlo su spretne i lagane za uporabu, teške su samo tri kilograma, pa su zbog svih svojstava idealan izbor za korištenje i na malim okućnicama. Prijaviti se možete ovdje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije